2777
2789
کسی هست که در این مورد اطلاعاتی داشته باشه حدود قیمت ۱۵۰۰ یکم بالا و پایین بهترین گزینه چیه کلا چه مارکی خوبه ? لنوو بهتره یا ایسوس ? با سپاس فراوان
من ایسیر خریدم دو ساله عالیه
گر نگهدارنده ی من آن است که من می دانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد... خداجونم شکرت که باردارشدم و رحمتت رو شامل حالم کردی فرزندی سالم وصالحی بهم عطا کن ... دامن همه ی منتظر هارو هم سبز کن ان شا الله...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارکش خیلی فرق نمیکنه مهم امکانات لپ تاپ و توقعی که خودت از لپ تاپ داریه
اگر به خانه من آمدی... برای من ای مهربان چراغ بیاور... و یک دریچه که از آن... به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم...
سلام برای انتخاب لپ تاپ باید چند نکته را مورد توجه قرار بدید: انتظاراتی که از لپ تاپ دارید. زمینه فعالیت شما (استفاده شخصی، استفاده تخصصی). مقدار هزینه ای که می خواهید پرداخت کنید. برندی که در حال حاضر می تواند گزینه ای مناسبی برای خرید باشد (مخصوصا در ایران) لنوو است.
شرکت گسترش ارتباطات روماک | خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب، سامانه پیامک، طراحی وبسایت و فروشگاه اینترنتی، راه اندازی شبکه و دوربین، فروش و تعمیر ماشینهای اداری و تجهیزات مخابراتی، آموزش مفاهیم شبکه، مشاوره و ارائه راهکار در زمینه امنیت و نفوذ، صدور مدارک بین المللی شبکه | باشگاه کاربران(انجمن آموزشی) | ربات تلگرا م  | کانال تلگرا م | گروه تلگرا م