2777
2789

واقعا چیکار میکنین؟؟؟ 

؟؟؟؟ 

زنـدگـی کـردن مـن مـردن تـدریـجـی بـود...انـچـه جـان کنـد تنـم عمـر حسـابـش کـردم......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم همیشه فکر میکنم شاید این زندگی بعدیمونه؟؟؟ 

اگع خوشبختیم که ادم خوبی بودیم... 

اگع نه حتما ادم بدی بودیم و تاوان پس میدیم.... 

زنـدگـی کـردن مـن مـردن تـدریـجـی بـود...انـچـه جـان کنـد تنـم عمـر حسـابـش کـردم......

نمیگن این فقط یه فکره . مگه اینکه دیگه طرف خیلی گند کاری داشته باشه که دنیاش بهشتش بوده ببرنش یه راست جهنم

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
من خودم همیشه فکر میکنم شاید این زندگی بعدیمونه؟؟؟  اگع خوشبختیم که ادم خوبی بودیم...  ا ...

نه . زندگی بعدی ابدیه .  اصلا مادیات نیست 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اسی جان و خانم ها ببخشید تو روخدا تو تاپیک اینو میزارم ولی واقعا به راهنمایی نیاز داریم و شش تاپیک هام تموم شده برای همین تاپیک های بقیه لینک میزاره م اگه کسی لطف کنه برام تاپیک بزنه و لینک تاپیک مو بزاره ممنون میشم یک دنیا و از خدا میخوام هر مشکلی تو زندگی ش داره حل بشه و به مراد دلش برسه 

لطفا خانمای باتجربه و با سیاست بیان نظرشونو بگن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9763597/خواهرم-چرا-ب-این-روز-رسیده-چ-گناهی-کرده-دلم-براش-خونه-هیچ-فکری-هم-ب-ذهنم-نمیرسه-خانما-لطف-کنيد

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹
ینی چی.. بعد مرگ میریم ببینیم دیگه اونجا میپرسن بهشت چطور بود؟؟؟

یعنی این دنیا بهشته الان تو بهشت داری زندگی میکنی. 

مگه قرآن رو تا حالا نخوندی؟  اگه بخونی هیچوقت اینجوری فکر نمیکنی

چرا میخونم ولی گاهی این همه تفاوت رو نمیفهمم