بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهر من اینجور بود و من هیچ کاری نکردم فقط دیگه راجع به بچه باهاش حرف نزدم چون لجبازه اگر بیشتر تکرار میکردم کلا محال بود رضایت بده. و خداوند یهو مهر بچه به دلش انداخت
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
شوهر من واسه دومی راضی نبود،یک سال و نیم طول کشید بالاخره راضی شد.الانم اقدام کردم نشد و دارم خیلی غصه میخورم اونم ناراحته هم از حال و روز من هم بخاطر اینکه بچه نمیشه
من شوهرم رو راضی کردم همچین که بچه اومد گریه میکرد میگفت نقصیر تو بود من که نمیخواستم یا میگفت اگه بچه نبود الان مثلا میرفتیم فلان سفر کلی از این حرف ها به نظرم تا رضایت قلبی نباشه بی خیالش شو چون واقعا هم بچه اذیت میکنه هم شوهر برای دومی برعکس شد اون خواهش کرد من شرط و شروط گذاشتم انصافا هم بیشتر همکاری کرد