2777
2789
😂😂نکشیمون جاذاب  شناسنامه رو بگو اون آقا هم حدسی بگو

فک نمیکنم سن من یا اون آقا به این تاپیکی ارتباطی داشته باشه با احترام🧡

ولی برای اینکه سوالی تو ذهنتون نمونه بگم که بالای بیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلوم نیست روابطتون چقد داغون بود که طرف در ازای حساب کردن ۴تا چیز همچین انتظاری داشته

خودم خداروشکر اون موقع ها شاغل بودم نوبتی حساب میکردیم😊من دستمو جلو پسر دراز نمیکردم و گدا گشنه نبودم شکره خدا

خودم خداروشکر اون موقع ها شاغل بودم نوبتی حساب میکردیم😊من دستمو جلو پسر دراز نمیکردم و گدا گشنه نبو ...

واقعا گدا گشنه نبودن از سر و روت میباره

آدمی که اینقدر درگیر حساب کردن ۴تا خوراکی باشه تکلیفش مشخصه

حالا تو چرا داری میسوزی؟ 😂😂😂😂😂

من که اصلا با شما حرف نزدم شما پریدی وسط که توهین به زن هاست و این حرفا

چیکار کنم والااااا طرف شما اینقدر سطح پایین بود اجازه همچین کاری بهتون میداد والا ما با آدم سطح پایین نمیرفتیم قرار که انتظار نوبتی حساب کردن داشته باشه تجربه اش رو نداشتم🤢

کبوتر با کبوتر باز با باز😁

جواب تاپیک پینگ‌پنگ :👇👇👇👇

تا تایپ کنم قفل شد تاپیک

باجماعتی که تنها دغدغه شون زود ازدواجی وزود بارداری و خانواده شوهرو جاری و النگوهاشه نباید دراین باره صحبت مرد... بنده دومین اکانتم بدلیل اینکه از اقایون دفاع کردم تعلیق شد.... اگر اقایون بدن چرا دربه در دنبال خاستگارو ازدواجید،، چرا دربه در با همه ی خانوما سرشون جنگ دارید و همسرانتون رو دودستی چسبیدید.... 

اگر جنس مذکر جالب نیست چرا تمام دغدغتون شده مردان و ارتباط با اونا و خانوادشون.... 

عزیزدلم زیاد خودتو درگیر این حواشی نکن،،، یسریا ذهنشون کوچیک و زنگ زده ست... 

بنده بعنوان یک دخترمجرد... و اینکه دوبارهم از جنس مخالف در رابطه عشقی خیانت دیدم.... با کمال احترام و افتخار میگم نصف بیشتر رفیقانم ارتباط های دوستانه م و 99 درصد همکارانم آقایون هستن...چه مجرد چه متاهل.

خانومهاشون هم با بنده در ارتباطن.... 

و رفاقت صمیمی با اقایون کم حاشیه تره،بسیارهم با مرام و بامعرفتن،، از جون ودل مایه میزارن...♥️🙋‍♀️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🤷‍♂️💁‍♂️🙆‍♂️🙎‍♂️🙍‍♂️

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
هرپسری حساب میکنه بعدش این انتظارو داره پسرا بیخودی واسه دختر خرج نمیکنن

نه اصلا اینطور نیست.... بنده حتی رفقای پسرم نه رابطه های عاشقانه،، رفقای پسرم یا همکارانم مجرد و متاهل  به هیچ عنوان اجازه نمیدن بنده حساب منم حتی کرایه اژانس و اسنپ رو هم همکارانم خودشون حساب میکنن.... بنده تمام همکارانم و رفقام خواننده ها و نوازنده های مشهور هستن.... اصلا همچین چیزی نیست،،،با اینکه خوده بنده هم وضعیت مالی مناسبی دارم....اصلا دلیل بر ضعف اقتصادی نیست... 

هیچ انتظاری هم از بنده ندارن...بنده هم اگر لازم باشه هوس غذای خونگی کنن براشون درست میکنم میبرم... اما این در زمانیه که خودم دلم بخواد،،، هیچکس در ازای کارش توقع نداره.... مردها تمام حیثیت و شأن کمالاتشون به روحیه ی حمایتگرانه شونه... از اینکار لذت میبرن و حس قدرت بهشون دست میده جانم... 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
جواب تاپیک پینگ‌پنگ :👇👇👇👇 تا تایپ کنم قفل شد تاپیک باجماعتی که تنها دغدغه شون زود ازدواج ...

چقدر عالی گفتی عزیز دلم لذت بردم👌👌👌 متاسفانه فضای نینی سایت به شدت بسته و سنتیه...دلایلش هم که واضحه:) من دیگه عادت کردم به این فضای دور از واقعیت اطراف مشکلی نیس😊

و در رابطه با رفاقت با آقایون به شدت باهاتون موافقم، اتفاقا رفاقت سالم با آقایون خیلی هم پایدار و جذاب میتونه باشه اگه تو چارچوب باشه👍ایکاش یکبارم که شده تجربش کنن خانمای سنتی اینجا اون موقع شاید یکم از گاردشون نسبت به این موضوع کم بشه و متوجه بشن که چیز عجیب غریبی نیستش این قضیه