2777
2789
عنوان

چطوری بگم

97 بازدید | 10 پست

نمره ریاضیم ۱۶ شد بقیه امتحاناتم خوب ندادم چطوری به بابام بگم واقعا دارم مثل آدم واسه ترم میخونم ولی اینارو چطوری بگم به مامانم نمیشه چون خیلی دعوا اینا میشه ولی به بابام چطوری بگم 

و اینکه مهمون داریم بابام نمیتونه دعوا کنه ولی رفتارش باهام خیلی بد و سرد میشه 

میترسم بگم😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگ اتفاقیع ک افتادع نمیش جمعش کرد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بعدا نمیشه چون خودش میفهمه بدتر میشه 

چقد بابات شبیه مامان منه    

چ جالب مامان منم اینجوریه  

دوستان عزیز کاربری دست دو نفره.                                       من موفق میشم ،،،،،،،، دکتر آینده ام
هر چی باشه پدر و مادرت هستن و سعی کن مثل یک همراه برای پیشرفت خودت به پدر و مادرت نگاه کنی 

درسته ولی واسه این ریاضی با بابام خیلی خوندم و خیلی زحمت کشیدم ولی الان خجالت می کشم بگم بخاطر بی دقتی ۱۶ شد

درسته ولی واسه این ریاضی با بابام خیلی خوندم و خیلی زحمت کشیدم ولی الان خجالت می کشم بگم بخاطر بی دق ...

خجالت نداره شما کم کم و با تمرین پی در پی به درسها تسلط پیدا میکنی