2777
2789

به کیلومترش هم اعتماد نکنید.مثلا فروشنده میگه ۱۰۰ رفته در ظاهرهم اینو نشون میده ولی در اصل ممکنه ۳۰۰ هزارتا هم رفته باشه که پیش تنظیم موتور ببرید بفهمه واقعا ماشین چندتا رفته.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

هزینه های نقل و انتقال مالکیت و مالیات رو هم از وکیل خبره بپرسید که سرتون کلاه نره. میتونم بپرسم کدوم شهر هستید؟

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه های نقل و انتقال مالکیت و مالیات رو هم از وکیل خبره بپرسید که سرتون کلاه نره. میتونم بپرسم کدو ...

در مجموع چه پیشنهادی دارید 

شما از ماشین سر در میارید؟

با این قیمت تو ماشین های غیر چینی باید قدیمی هارو بگیری که باز هم نمیشه اعتماد کرد 

بنظر شما تو چینی ها کدوم انتخاب درست تری هست که ضرر نباشه

در مجموع چه پیشنهادی دارید  شما از ماشین سر در میارید؟ با این قیمت تو ماشین های غیر چینی باید ...

سلام و وقت بخیر پیگیری میکنم اطلاع میدم.

در مجموع چه پیشنهادی دارید  شما از ماشین سر در میارید؟ با این قیمت تو ماشین های غیر چینی باید ...

سلام وقت شما بخیر با یه بنده خدایی که تو کار ماشینه تماس گرفتم گفت: آزرا یا کمری ۲۰۰۷ یا۲۰۰۸ ، از چینی ها هایما یا جک اس ۵ فایو. البته دوتای اولی ممکنه نیاز به تعمیر داشته باشن ولی اگه پولش داشته باشید دوتای اولی رو یه تعمیر کنید بهتون خوب خوب جواب میده... ان شاءالله که ماشین خوبی گیرتون بیاد و به شادی ازش استفاده کنید.

ضمنا سعی کنید یه تاریخچه از ماشین بپرسید که دست کیا از کدکم شهرها بوده اند زیرا شهرهایی که بندری هستند مثل چابهار، بندرعباس. انزلی بوشهر یا.... بعلت شرجی و نم هوا ماشین ها زنگ میزنند و ماشینهایی که تو منطقه سرد بوده اند مثل شهرکرد، تهران کرج آذربایجان بعلت اینکه تو هوای خشک و خنک بوده اند ماشینشون کیفیت بهتری دارند. 

راستی یک موضوعی یادم رفت بتون بگم از دلال ماشین نگیرید و و سند ماشین تک برگ باشه بهتره از اینه چند برگی باشه، چون تکبرگ یعنی ماشین دست یک نفر بوده و جیک و پیک ماشین رو بتون میگه ولی چندبرگی باشه یعنی ماشین دست چند نفر بوده و از سلامت ماشین زیاد نمیشه مطمئن شد. من اگه موضوع دیگر یادم اومد بتون میگم چون دستم بنده. موفق باشید.

راستی یک موضوعی یادم رفت بتون بگم از دلال ماشین نگیرید و و سند ماشین تک برگ باشه بهتره از اینه چند ب ...

خیلی ممنون 

لطف کردید 

ببخشید یه سوال بپرسم 

ماشین ما در حال حاضر مگان هست و ازش راضی هستیم 

بنظرتون عوض کردنش اشتباه هست ؟

و یه سوال دیگه تو ماشین های چینی شما میگید هایما و جک اس ۵ بهترن از بقبه هستن مثل تیگو ...

ممنون میشم اینم جواب بدید

خیلی ممنون  لطف کردید  ببخشید یه سوال بپرسم  ماشین ما در حال حاضر مگان هست و ازش ر ...

اگه مگان دلتون رو نزده، همینو داشته باشید بهتر هست، چون چند سال دست خودتون بود و زیر و بمش رو میشناسید، اگه هم علاقه جدی دارید که عوضش کنید، ببنید کدوم یکی از این ماشینهایی که گفتم به دلتون می شینه.

خیلی ممنون  لطف کردید  ببخشید یه سوال بپرسم  ماشین ما در حال حاضر مگان هست و ازش ر ...

ماشینهایی رو که گفتم با توجه به پولی که دارید رو گفتم.

اره دیگه  وقتی یه میلیارد میدی باید فکر اینجاشم بکنیم  من میخایه ماشین دم دستی هم بگیرم& ...

سلام وقت شما بخیر، چیکار کردید؟ کیس مورد نظرتون رو پیدا کردید؟ راستی بازم یک مورد تو ذهنم اومد، اگه قیمت ماشینتون به یک میلیارد برسه یا دوتا ماشین داشته باشید که جمع قیمتش به یک میلیارد برسه، هر سال باید مالیات بدید. اینهم یه لحظه به ذهنم اومد گفتم به شما خواهر گرامی بگم.

سلام وقت شما بخیر، چیکار کردید؟ کیس مورد نظرتون رو پیدا کردید؟ راستی بازم یک مورد تو ذهنم اومد، اگه ...

ممنون از راهنمایبتون 

من نظرم بیشتر روی تیگو ۷ هست 

بنظر شما چطوره

اگه میتونید راهنمایی کنید

ممنون از راهنمایبتون  من نظرم بیشتر روی تیگو ۷ هست  بنظر شما چطوره اگه میتونید راهنمایی ...

سلام امشب بهم یادآوری کنید.