2821
2789
اونا فرق دارن ملت لخت شدن گلشیفته رو شجاعت میدونن و دوسش دارن اینو درک نمیکنم مگرنه خودمم خیلی از با ...

لخت شدنش نماد مخالفت با حجاب اج باری بود برا همین خیلی سر وصدا کرد. وگرنه این همه آدم لخت میشن کی نگاهشون میکنه 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیکار کرده مگه؟

دنبال چی هستی؟جنجال؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اخه دلیل دوس داشتن میشه بعد برام سواله چرا انقد بهش افتخار میکنن اخه کار خفنی هم نکرده فقط لخت شده و ...

لخت شدنش به شما آسیبی رسونده؟

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

راه های بهتر و عاقلانه تری بود بنظر من حماقت بوده 

مثلا چه راههایی؟

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

راه های بهتر و عاقلانه تری بود بنظر من حماقت بوده 

دیگه اون اینجور تشخیص داده. قرار نیست مردم با عقل ما تصمیم بگیرن برا زندگیشون

من خوشم نمیاد ازش ولی خب دلش خواسته با ما چه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
لخت شدنش به شما آسیبی رسونده؟

واقعا بعضیاتون شخصیت عجیبی دارید بدون هیچ قصاوتی یه سوال پرسیدم چون نمیدونستم قرارم نبوو کسیو تخریب کنم یا هرچی فک کردم حداقل بعضیا دلیلی برای طرفداری ازش دارن اما مثل اینکه چشم بسته فقط میپذرین خوبه... موفق باشید

دیگه اون اینجور تشخیص داده. قرار نیست مردم با عقل ما تصمیم بگیرن برا زندگیشون من خوشم نمیاد ازش ولی ...

اتفاقا ب ما ربط داره چون همین خانم محترم بخاطر این کارش برای یچه ها و جوونا شده یه الگو و اسطوره اما چرا؟تا الان ک به هیچ جواب درستی نرسیدم