2777
2789
عنوان

خانوما چه آیتمی برای انتخاب آرایشگاه براتون مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه مهارت ارایشگر اینکه وقتی از آرایشگاه میام بیرون عصبانی نباشم .... همونی شده باشم که میخواستم .... بهداشت محیط و اخلاق ارایشگر شیک بودنش واسه من مهم نیست اصلا
من برام مهم بود کار ابروش خوب باشه وقتی ازدواج کردم اومدم محله جدید کلی ارایشگاه گشتم تا یدونه پیدا کردم که وقتی بهش میگم لطفا ابرومو تمیز کن نزنه نصفش کنه
کلوچه ی فندقی شیرین شده با عسل =خوشمزه ترین دخمل دنیا
برای من مهمه به شعور مشتری احترام بزاره و آرایشگر هی نگه وای دفعه قبل کجا موهاتو کوتاه کردی یا رنگ کردی یا آبرو برداشتی گند زده به موهات یا آبروها. بعد کار همین خانم با ابن حرفهاش رو ماه بعد می رم یه آرایشگاه دیگه اون آرایشگر هم دوباره به کار قبلی ایراد می گیره. این کار پسندیده نیست

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

من محیط آرایشگاه که شلوغ پلوغ و پر عکس باشه عصبیم میکنه و حس میکنم باید عجله کنم و زود برم . آراستگی خود آرایشگر هم خیلی مهمه. و اینکه سر قیمتها صادق باشن. جاهای مختلفی رفتم مثلا اولش میگه براشینگ ۳۰ بعد که میخوام برم موقع حساب کردن میگه۵۵. بعد بهونه میاره که وای موهاتون خیلی پر بود و .....