2777
2789

چرا

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم من آقا هستم.  برای همین هست که به خیلیی ازخانم ها توصیه میکنم که دل نبندن تا وقتی رابطه شون رسمی نشده. چرا خانم وابسته شدید به رابطه ای که معلم نبوده تهش چی میشه؟ چرا؟ امیدوارم خدا به دلتون ارامش بده

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)
سلام خانم من آقا هستم.  برای همین هست که به خیلیی ازخانم ها توصیه میکنم که دل نبندن تا وقتی راب ...

اخه بم میگفت قصدم جریه و دوستت دارم جونه مادرش قسم میخورد ک میام خاستگاریتو پا پس نمیکشم ب خونوادشم حتی گفت ولی واس خونوادش مهم نبود 

مامانم ب بابام گفت بابام رفت تحقیق کرد گفتن ک خانوادش خوب نیستو هیچ کی تاییدش نکرد...بعدش منم بش گفتم ک بابام ب دوستیمون راضی نیست اونم گفت ک نه من بدون تو نمیتونم ...منم بش گفتم ک پس با بابام طرفی اونم گفت ک بابات بیاد منو بزنهههه ؟؟؟ ب بابات بگو من اصلا اینجا نیستم ی شهر دیگه هستمممم....من اینجا ابرو دارم بگو کات کردیم 

فرداییش پ داد گ من بدون تو نمیتونم عاشقنم دارم خفه میشم از نبودت 

منم گفتم ک برو پیشرفت کن و خودتو ب بابام ثابت کن گفتش ک ینی چی بابا من چن ساله دیکه هم همینم نمیتونم کاری کنم 

منم بش گفتم ک اگ ی بار دیگ پ بدی ب بابام میگم......(چون بابام گفته بود اگ پ داد بم بگو)و بعدش بلاکش کروم از اون موقه ن زنگ میزنه ن اس میده

مثلا میتونه ب خونوادش بگه ک بیاد بابامو راضی کنه یا با ی هط دیگه بم بزنگه.....فقط کارش شده استوری غمیگن راجب من 

اخه بم میگفت قصدم جریه و دوستت دارم جونه مادرش قسم میخورد ک میام خاستگاریتو پا پس نمیکشم ب خونوادشم ...

خطای اولتون این بوده که به حرفش اعتماد کردید(به امضای من نگاه کنید) یادتون باشه  قسم ادم های امروزی هم بی ارزش شده خانوم. ولی از کار پدرتون خیلی خوشم اومد که این همه هواتون رو دارن به نظرم سعی کنید فراموشش کنید تا عذاب نکشید

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)