2777
2789

من حقیقتش یکی رو دیدم عالی بود خیلی قشنگ بود ازش پرسیدم گف سروری عمل کرده ولی گف تنفسم مشکل داره .نظرت درمورد اکبریان چیه من شاید باهاش عمل کنم. یا با اکبریان یا با وکیلی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکبریان 

بخشایی 

رمضانی 

اینارو خیلی تعریفشونو شنیدم  

اکبریان هم دوستم تازه پیشش عمل کرده فعلا ک راضیه البته هنوز ورم داره  اکبریان بدون تامپون عمل میکنه اینو در نظر بگیر

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقیقتش یکی رو دیدم عالی بود خیلی قشنگ بود ازش پرسیدم گف سروری عمل کرده ولی گف تنفسم مشکل داره .نظ ...

اکبریان دوستای من عمل کردن تقریبا یه ماهه مشکل تنفس ندارن 

و اینکه بدون تامپون عمل میکنه قیمتشم مناسبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
من پیش کشاورز عمل کردم اصلا راضی نیستم ولی عملای یاور شمسو خیلی دوست دارم ترمیم بخام برم حتما پیش او ...

مژده کشاورز؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حقیقتش یکی رو دیدم عالی بود خیلی قشنگ بود ازش پرسیدم گف سروری عمل کرده ولی گف تنفسم مشکل داره .نظ ...

من تو پیج اکبریان دیدم سر دماغ رو خیلی کشیده می‌کنه مثل پینوکیو،وکیلی هم خوبه می‌دونی قیمتشون چ جوریه؟سروری ووکیلی

من تو پیج اکبریان دیدم سر دماغ رو خیلی کشیده می‌کنه مثل پینوکیو،وکیلی هم خوبه می‌دونی قیمتشون چ جوری ...

وکیلی ۲۲ من نوبت دارم دوباره کنسل میکنم 

اکبریان ۱۸ 

اکبریان بهم گف بینت ممکنه کج دربیاد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35