2777
2789

مادرای عزیز 

پسرم یک سال و سه ماهشه

الان ده روزه اسهال و استفراغه و شکمش قار و قور میکنه و صدا میده،

دفعه اول بردم دکتر کودکان براش پدی لاکت و او ار اس نوشت. او ار اس رو که لب نمیزنه، پدی لاکت هم که تاثیر نداشت.

دفعه دوم بردم دکتر عمومی آنتی بیوتیک نوشت و با شربت ضد استفراغ و اسهال و برای دلپیچه

کته ماست، ماست و نعنا، سیب رنده شده سیاه شده، موز 

حریره بادوم بهش میدم ولی بازم حالش بده، حالت تهوع داره 

تجربه ای دارید چیکار کنم

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینک سولفات بده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ریشه نعنای تازه رو بجوشون عالیه من هرچی گفتن دادم بچم خوب نشد داشت دوراز جونش میمرد اونم یکسالشه دورچشاش کبود شده بود بچم

همینو با قطره چکون روزی ده بار بهش بده خوب میشه

او از است از اون قرص جوشان ها بخر با دوغ قاطی کن بده 

من قرص یوموگی موقع اسهال پسرم استفاده میکنم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام من یه همسایه شیرازی داشتم. مامانش میگفت من اسهال یا اسهال استفراغ همه بچه هامو با چای بو داده بو نداده خوب میکردم. اینجوری بود که یه کم چای رو بو میداد مث تخمه بو دادن. همون اندازه هم چای معمولی رو باهم قاطی میکرد داخل یه لیوان دم میکرد ازش چند قاشق میداد بچهوبخوره. دو سه بار در روز . خودش میگفت اب رو اتیشه. ولی من تا حالا خودم امتحان نکردم. حالا اینم بی ضرره یه امتحانی بکن

ریشه نعنای تازه رو بجوشون عالیه من هرچی گفتن دادم بچم خوب نشد داشت دوراز جونش میمرد اونم یکسالشه دور ...

ریشه نعنا یعنی چجوری

برا اسهالش پودر بلوط از عطاری بگیر بریز روی ماست بهش بده روزی دوبار همون روز اول اسهالش خوب خوب میشه ...

پودر سنجد و نعنا رو با ماست قاطی میکنم تهوع داره نمیتونه بخوره ولی یکمشو میخوره فایده نداره