2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و شوک نبودم فقط نمیدونم چه حسی بود که اشکام همینطور میریخت و انگار اصلا درد زایمانو نمیفهمیدم
حالا چرا حتما پسر میخوای؟
با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی.. یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا..!!
من حس خاصی نداشتم فقط محو صورتش شده بودم خیلی آروم بود هنوزم که هفده ماهشه وقتی میخوابه میشینم نگاش میکنم به همون آرامش و البته مژه های فر خوردش که به من نرفته :)))) و دماغ کوچولوش :-D
فقط یادمه شوهرم بهم گفت اصلا شبیهه جوجه کلاغ نیست خیلی سفیده آخه شوهر من همیشه قبل بدنیا اومدنش میگفت بچه ها لحظه ای اول خیلی سیاهن و من میگفتن نه :)))
مادرانه عکس خودته؟ وااااای خدایا چه لحظه ی فوق العاده اییییییییییییییییییییییییییی
اگه میخوای برش دار که بد نشه برات !
طبیعی بودی سزارینی چی؟
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
من حس خیلی بدی داشتم ...زایمانم سخت بود بعدشم که سزارین شدم ...تا فرداش بچه ام را ندیدم ...بعدشم زیاد خوشحال نبودم اما بعد از سه چهار روز همه چی خوب شد
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .