2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم وقتی نخوای آره تصمیمش خیلی سخته اما از یه جایی به بعد فکر نی نی مثه خوره میفته به جونت اون موقع دیگه به تصمیم فکر نمیکنی به اقدام فکر میکنی
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
لحظه ای که پسرم دنیا اومد اولین لحظه ای که دیدمش دکتر برعکسش کرده بود پشتش به من بود بعد هم که داشتن نافش رو میبریدن سرم رو به زحمت بالا گرفته بودم که صورتش رو ببینم مدام میگفتم میخام ببینمش همسرم سرم رو با دستش گرفت بالاتر اما بازم نمیتونستم ببینم اینقدر گفتم میخام ببینمش که دکتر گذاشتش رو شکمم و گفت بیا ببینش خخخخ خیلی لحظه قشنگی رو در کنار همسرم تجربه کردم فقط هم از همون اول که دنیا اومد جیغ میکشید جیغ بنفش دکتر گفت چه صدای رسایی هم داره.
سلام منم یه مادر منتظره بدنیا اومدن پسرمم حسای عجیبی دارم هم شاد هم دلهره و هم دلتنگی واسه تکوناش تو دلم نیلو دقیقا یادمه تو دو هفته بعد من تاپیک مامان شدنتو زدی واقعا خوش حال شدم چقدر اشک ریختم تا مدتها تو شک بودم خدایاا هزاران بار شکرت خدایا اولا نصیب تموم منتظرا کن این حسو بعدشم به ماها کمک کن بچه های نازمون رو صحیح و سالم و راحت بغل بگیریم الهی امین
دنیا تویی...تاابد به ساز دنیایم می رقصم؛مسیحا پسرک بهاری من،همیشه بخند♥♡♥
سلام نیلو جون ان شالله بزودی خودت این حسو تجربه میکنی چیزی نمونده تا بتونی نی نی اتو بغل کنی مطمین باش بهترین حسه
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش