2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالِم ربّانى و عارف صمدانى، مرحوم آیت اللّه‏ ملاعلى معصومى همدانى،

فرموده بودند که براى برآورده شدن حاجات و توسل به حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، ۵۳۰ بار بگویید: «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَهَ و أَبیها و بَعلِها و بَنیها بِعَدَدِ ما أَحاطَ بِهِ عِلمُکَ؛

این عالیه من جواب گرفتم هر بار

فقط 530 بار رو یکبار بخون وسطش وقفه نیفته

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
اگه چنین دعایی هست به منم بگین شدید نیاز دارم

این کلیپ رو ببین

https://www.aparat.com/v/L8Slb/%D8%AA%D9%88%D8%B3%D9%84_%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8_%D8%A8%D9%87_%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA_%D8%B2%D9%87%D8%B1%D8%A7_%28%D8%B3%29___%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF_%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
چرا نباشه؟هر چیزی ب اذن خدا ممکنه

دقیقا هرچی به اذن خدا و فقط به اراده ی خدا ممکنه !!!

اگه مصلحت و قسمت  باشه و خدا بخواد حاجتت رو میده !!!

وگرنه دعا قرار نیست معجزه کنه 

هیچوقت همچین دعایی نبوده و نگفتن هست که بخونی و رد خور نداشته باشه و معجزه بشه !!

حالا  ممکنه اگه خدا بخواد و به صلاحت باشه  ،،،و دعا و اینا بخونی ،،،،مستجاب بشه 

ینی درصد اجابتش بالا باشه

عزیزم می دونم در شرایط سختی هستی که دنبال چنین دعایی می گردی. امیدوارم به زودی مشکلت حل بشه. ولی اینطوری به دعاها نگاه نکن. فلسفه‌ی تمام دعاها نزدیکی انسان به خداست و کمک گرفتن از مدد الهی. بهت قول میدم هیچ دعایی نداریم که درصد اجابتش بالا باشه. شما به هر راه و شیوه ای که به دلت میشینه با خدا حرف بزن، اگر به صلاحت باشه مستجاب میشه. (قران، زیارت عاشورا، دعاهای صحیفه و  ...)

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊