سلام...من چند وقته از کپسول لاغری استفاده میکنم و قبلا هم چند سال پیش استفاده کردم و گفتم به شما هم تجربمو بگم....
هر باری که استفاده کردم که حتی بینشون چند سال هم فاصله بوده جواب گرفتم و واقعا خییلی لاغر شدم....اشتهام تقریبا صفر شد .ومیلم به خوردن هر نوع غذا و تنقلات و نوشیدنی شیرین بسیار کم شد...من تو هر دوره بین ۱۰ تا ۱۳ کیلو کم کردم و تا چند سال هم لاغر موندم و برگشت نداشتم..البته بدن با بدن فرق داره...پوست من خراب نشد و لک نیوفتاد و چروک هم نشد...شکمو بازوهامم اصلا شل و اویزون نشد....ریزش مو یا خشکی پوست هم نگرفتم...در کل ازش راضی بودم ولی خب عوارضی هم داره که برای من کم بود ... البته خیلی از عوارض این دارو تا ۵ ۶ روز اول خیلی احساس میشه که واکنش طبیعی بدنه و به مرور اکثرش از بین میره...مثلا در ابتدا ضربان قلبم احساس میکردم تند تر شده مثل زمانی که ادم هیجانی میشه که کم کم رفع شد...یا حالت تهوع که خیبلی نبود ولی اونم رفع شد...خیلیا میگن سردرد شدید میاره که اون به خاطر اینکه وقتی داره سوخت و ساز بدنتو بالا میبره خب طلیعی اب بدنو جذب میکنه و کم ابی مهم ترین دلیل سردرده...و چون ادم میل به خوردن هیچی نداره حتی اب ممکنه بدن خیلی کم اب بشه که اینم دست خودتونه اگر حتما مقدار زیادی ابو حتی اگر میل ندارین بخورین اصلا سردرد نمیشین و ادرارتون غلیظ نمیشه...یکی دیگه از عوارض کم شدن خوابه...که اینم به مرور خییلی بهتر میشه و اگر کپسولو صبح بخورین تا شب اثرش خیلی کم میشه و راحت تر میتونید بخوابین...برای من چون خییلی ادم تنبل و خسته ای بودم و همش احساس خواب داشتم خیلی خوب بود و میتونستم به همه کارام برسم...چون سطع انرژی و فعالیت ذهنیو افزایش میده.یکی دیگه از عوارضش خشکی دهان بود که تا اخر بود و همش مجبور بودم اب بخورم که خشکی دهنم رفع بشه انگار غذذ بذاقی دیگه اب دهن ترشح نمیکنه که این موضوع اونقدر منو اذیت نمیکرد در مقایسه اون چاقی که اعتمادبه نفسمو گرفته بود...یکیدیگه بوی بد دهنه که طبیعیه چون معده خالیه مدت طولانی و دهنم خشکه مثل ادمای روزه دار که دهنشون بو میگیره و باید حواست باشه خیلی از نزدیک با دیگران صحبت نکنین و از پاستیل یا قرصای نعنایی استفاده کنین...که تو اون یکی دو ماه که دارین دوره تونو تکمیل میکنین اونقدر سخت نیس...من اصلا دچار افسردگی و روانپریشی و پرخاشگری نشدم و برعکس خیلیم خلق و خو و انرژیم بهتر شد....میدونم داخلش یه مقدار کم امفتامین داره که خب همونم باعث کاهش اشتها و افزایش انرژی میشه ولی واقعا جوری نیس که معتاد بشین...وقتیم دوره مصرفم تموم شد و دیگه نخوردم اصلا ترک کردنش برام سخت نبود...واقعا وابستگی نداشتم و اذیت نشدم....فقط به مرور عین قبل از مصرف سطح انرژیم افت کرد و خوابم بیشتر شد...ولی معدم کوچیک شده بود و دیگه مثل قبل از مصرف پر اشتها نبودم...یک مورد دیگم که باید بگم اینه من دو دوره که مصرف میکردم یعنی ۶۰ تا کپسول دوره سوم بدنم خیییلی مقاوم شده بود به اثراتش و جواب دهیش خیلی پایین اومده بود ...ولی چند ماه که نخوری دو باره میتونی دو دوره شروع کنی اگر وزنتون خییلی بالا بود...