2777
2789

با هزار تومن میرفتم مدرسه پونصد یه زنگ خرج میکردم پونصد یه زنگ دیگه😐 حسرت ساندویچای مدرسه رو دلم موند آخر😂

یبارم بخاطر یه ماجرایی اون سالا تا چندماه حقوق نداشتیم مدرسه مون یه بستنی حدید آورده بود من روم نمیشد از خونواده پول بخوام بعد چندماه حقوقمون واریز شد دوتومن گرفتم رفتم خریدم😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تلخ بود. اما تلخ ترین اونجایی بود که برادر جوانم ناگهان فوت کرد. بعد مادرم با گریه کنار خاکش می گفت منو ببخش. می گفت توی زنده بودنت نتوستم کمکت کنم . الان هم پولی نیست سر خاکت یه بسته خرما خیرات بیارم . گفت مادر منو ببخش شرمنده اتم.  خیلی قلبم سوخت . 

خاطره تلخ میگم 

یه ۶/۷ سالم بود عروسی عموم بود 

شب عروسی فامیلا جمع بودیم 

من بودم و ۳ تا از دختر عمو و عمه هم سن ام 

عموم رفت برا این ۳ تا پفک گرفت و اومد به اینا گفت تاکید کرد که به من ندن و خودشون بخورن جلو چشم من گفت 

یادمه چقدرررر بغض کردم چقدررر قلبم شکست 

هنوز که هنوزه ۲۳ سالمه الان یادش میوفتم دلم برا مظلومیتم میسوزه 

عروسک دوست داشتم از اون ک تو سریال شبکه سه دختره بهار داشت موسیقی داشت میخریدم بابام برام نمیخرید میگفت ندارم

لباس عروس دوس داشتم اونم گرون بود نمیخرید ولی خب بعدا خرید ولی خیلی دیر

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

پاییز بود و بابام هنوز حقوق نگرفته بود سوییشرت نداشتم بپوشم 

با مانتو میرفتم مدرسه هرکسی میپرسید سردت نمیشه چیزی نمیپوشی میگقتم نه من خیلی گرماییم 

ولس بعدش که بابام واسم سوییشرت خرید هر روز میپوشیدمش دیگه گرمایی نبودم 

تو دوران دانشجویی هم درس میخوندم هم کار میکردم اما بازم بودجم نمیرسید ... از فشار گرسنگی گاهی با دوستم صبر میکردیم که دانشجوها غذاشونو بخورن. ته مونده هاشونو میخوردیم 😂

گاهیم از فشار گرسنگی از حال میرفتم 😂

قابل ذکر اینکه وضعیت مالیمون خوب بود. اما پدر و مادرم دخترو ادم حساب نمیکنن. و همیشه پشتمو خالی کردن