2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیاین

223 بازدید | 21 پست

عزیزان خواهر شوهرم دیروز زنگ زد دعوت کرد رفتم با دوستاش دورهمی قرآنی داشتن گفتن هر هفته برگزار می‌کنه خواهر شوهرم من خودم تیپم معمولی مانتویی شال،اما بی حجاب نیستم خیلیم با حجاب نیستم بعد قرار شد هفته ای چند صفحه قرآن ختم کنن وتفسیر کنن،من خودم زیاد دل خوشی از دولت و اینا ندارم اونم فقط به خاطر شرایط بد جامعه حالا دیروز که تفسیر میکردن همش مثال وضعیت الان جامعه میزدن به کسایی که حجاب نداشتن میگفتن منافق قرآن و،،،،بعد من به خانم که تفسیر میکرد گفتم من حجابم همین خواهرشوهرم می‌دونه عقاید من و شما میگی منافق میاد تو جمع ما قرآن خونا شبیه ما میشه اما بعد تو جمع خودشون مارو مسخره میکنن الان من احساس میکنم خواهر شوهرم این حس. به من داره این درست نیست من خودم خیلی زیاد قرآن میخونم سعی میکنم تا جایی میتونم خیلی چیزا رعایت کنم،،ایشون گفت نه شما به خودت نگیر من آروم بهش گفتم بعد الان موندم اگه نرم خواهر شوهرم ولم نمیکنه برم میترسم آخرش باهاشون درگیر بشم به نظرتون این هفته رفتم چی بگم که فقط واقعا قرآن بخونن و حاشیه نرن

قفل کن 

ممنوعه تاپیکت

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ربطی به مذهبی ها نداره. باید یاد بگیرم نظرات و حرفهای مخالف سلیقه امون رو بشنویم ازش بگذریم. همین. همه طبق خواسته ما صحبت نمی کنن. همه نظرشون مثل ما نیست. همه یه رنگ رو دوست ندارن. این مهارت مهمیه. که باید یاد بگیریم

به نظرم نرو مجلس قرآنه چرا باید از مسائل جامعه گفته بشه و باعث چنددستگی و تفرقه بشه

مادرم میگه این هفته برو اگه باز گفتن فقط بگو لطفاً حاشیه نرید اگه بهشون برخورد چیزی نگو و دیگه نرو

اول اینکه اون خانم‌خیلس تند رو هستن ورفنارشون اینطکرس ک شما میگی اصلا درست نیس!

ینی چی 

ادم‌بخاد امر ب معروفم کنه درست

شما ب دل نگیر  کاردرستتو ادامه بده تامتوجه اشتباهشون شن.

چه فكري ميكنين ميرين تو اين مجالس قران ميخونين و بحث مذهبي عقيدتي ميكنين؟مگه خانم جلسه اي كيه؟؟؟!!😐 ...

نمیدونم به خدا موندم من دوست دارم ختم قرآن و اما بحث سیاسی دوست ندارم یا همش مسخره بی حجاب میکنن خب میبینن من تیپم چطوره زشته اینجور میگن

اول اینکه اون خانم‌خیلس تند رو هستن ورفنارشون اینطکرس ک شما میگی اصلا درست نیس! ینی چی  ادم‌ب ...

باز میگم برم اصلا هیچی نگم من فقط قرآن و گوش کنم نرم تو تفسیر کردن دخالت کنم بزار بگن خواهر شوهرم اونا تفسیر میکنن همش من و نگاه می‌کنه بدم میاد

نرو اونجا جلسه مغز شوییه ممکنه بحثی پیش بیاد و حرفی بزنی بیشتر آسیب زا باشه برات تا آرامش بخش مگه نمیتونه تو خونه خودت قرآن بخونی

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊
نمیدونم به خدا موندم من دوست دارم ختم قرآن و اما بحث سیاسی دوست ندارم یا همش مسخره بی حجاب میکنن خب ...

جايي ك ميبيني قران رو قاطي سياست ميكنن اصلا نرو

يا جاييكه ميبيني بخاطر ظاهرت قضاوت ميشي

منم مانتويي هستم اما نماز ميخونم قران ميخونم روزه هم ميگيرم روي غيبت و تهمت و خيلي چيزاي ديگم حساسم ولي چادرنميپوشم

برامم مهم نيست بقيه چي ميگن خدا خودش منو قبول داشته باشه كافيه

البته حجابمم بد نيستا ولي فقط چادر ندارم