2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی این قانون جذبی ها میگن  حتی اگه حالت بده بگو عالیم تا عالی بشی همش چرتو پرته  ادم نباید خوش بینی غیر واقعی داشته باشه 

اگه ناراحتی ببین دلیل ناراحتیت چیه حلش کن و  حال خوب برا خودت بساز 

همونطور که خواستن توانستن نیست بلکه افریدنه 

خوشحالی هم افریدنه  

باید خوشحالی رو برای خودت بیافرینی 

اساتید موفقیت خارجی میگن بدون دلیل خوشحال باشین 😂

اونا تو ایران زندگی نمیکنن😐😐

من مثلا امریکا زندگی میکردم معلومههه ک بی دلیل خوشال بودم😑

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
اونا تو ایران زندگی نمیکنن😐😐 من مثلا امریکا زندگی میکردم معلومههه ک بی دلیل خوشال بودم😑

اینا همه روانشناسی زرد هست میخوان بگن همه مشکلات تقصیر خود ادمه . مثلا میگن اگر در زندگیت به موفقیت نرسیدی پس حتما خودت کاهلی کردی قدمی برنداشتی وگرنه هر کی کاری رو شروع کنه به یه جایی میرسه . یعنی محیط و همه چی کشک . یعنی مثلا یه بچه توی یه کشور لوکس غربی با یه بچه توی به کشور فقیر و جنگ زده  اسیایی هر دو فقط کافیه تلاش کنن تا به هدفشون برسن 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اینا همه روانشناسی زرد هست میخوان بگن همه مشکلات تقصیر خود ادمه . مثلا میگن اگر در زندگیت به موفقیت ...

اینا اگ چیزی بلد بودن اسمشون روانشاسی زرد نبود😐

الان هر ایرانی ک موفق شده موفقیتشو خارج از ایران ب دست اورده 

یکی از کارمندای شرکت گوگل ایرانیه  

فضانورد زن ایرانیه 

ریاضیدان زن ایرانیه 

اینا همشون خارج از ایران ب ی جا رسیدن 

اینجا تهش با لیسانس باید بری منشی بشی یا تو فروشگا کار کنی

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!