2777
2789

من از الارو استفاده می‌کردم این بار آخری که خریدم جوش زیاد میزنم نمیدونم از اونه یا نه. دوستم درماتیپیک خریده راضیه نمیدونم به پوست منم بسازه یا نه. شما چی پیشنهاد میدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمی نخوردی این اواخر 

نمیدونم والا تغذیه م زیاد تغییر نکرده گفتم شاید از کرم باشه چون این سری که زدم دوروز بعد جوش زدم اونم چندتا درحالیکه من جوش نمیزدم هرازگاهی یدونه الان رو صورتم پنج تا جوش دراومده😐

نمیدونم والا تغذیه م زیاد تغییر نکرده گفتم شاید از کرم باشه چون این سری که زدم دوروز بعد جوش زدم اون ...

گردو

عسل 

فسنجون 

من از صد متری اینا رد شم جوش میزنم ولی خیلی ضد افتابا رو امتحان کردم هیچ‌کدوم ب الارو نرسید 

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰
گردو  عسل   فسنجون   من از صد متری اینا رد شم جوش میزنم ولی خیلی ضد افتا ...

باشه پس ممنون از راهنماییتون منم چن مدل امتحان کرده بودم این خوب بود این بار نمیدونم چرا اینجوری شد