2777
2789

برادر خواهران همسرتون رو میگم بعد واسه مراسم خواهرزادشونن کادو بدن ناراحت میشین

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشم ولی منم سر همه مراسمی میگم رسم نداریم و اینطوری کادو نمیدم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
آره ناراحت میشم ولی کاری میشه کرد؟خب شعور ندارن دیگه چیکار میشه کرد خاک بر سرشون

گله گزاری میکنی یا هیچی نمیگی

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

نه

منم تو مراسماتشون کادو نمیدم و خلاص

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
میشم ولی منم سر همه مراسمی میگم رسم نداریم و اینطوری کادو نمیدم

۱۰۰ در صد  منم این کارو میکنم ولی نمیدونم گله کنم یا نه

ما واسه عقد جاریم واسشون سکه تمام خریدیم ولی هیچ کس از خونواده خودشون هدیه ندادن حتی پدر و مادرش

چه بد چه بیشعور واقعا نمیدونم چی باید گفت بهشون

به شوهرم که حتما میگم ولی به اونا دیگه نه یه جورایی بهم برمیخوره بگم شاید بتونم تلافی کنم اگه شوهرم ...

اتفاقا من میگم چرا دل شوهرم رو خون کنم برم به خودشون بگم بهتره