2777
2789

سلام 

منظورم جلب اعتماد نیست ، اون میگه من بهت اعتماد دارم ولی حس مکنم تو (یعنی من) بهم اعتماد نداری

منظورش رابطه و اینا نیست چون خودم گفتم گفت نه 

من چجور بهش اطمینان بدم که بهش اعتماد دارم؟ 

یا مثلا خودتون از چه رفتارها و حرفهایی میفهمید طرفتون بهتون اعتماد داره؟

HO☺PE
آزادی عمل بهش میدم و بهش میگم راحت باش  خودش میدونه چه قدر دوستش دارم و اعتماد دارم که دیگه نی ...

شما اقا هستید؟ 

یه خانم چجوری به آقا میتونه این اطمینان رو بده که بهش اعتماد داره؟ نامزد من فکر مکنه من بهش اعتماد ندارم 

HO☺PE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اقا هستید؟  یه خانم چجوری به آقا میتونه این اطمینان رو بده که بهش اعتماد داره؟ نامزد من ...

بله

اعتماد چیزی نیست که یک شبه به دست بیاد و نیازمند یک پروسه ی طولانی مدت هست که در اون باید هردونفر نسبت به هم شناخت و درک لازمه رسیده باشن ...

بله اعتماد چیزی نیست که یک شبه به دست بیاد و نیازمند یک پروسه ی طولانی مدت هست که در اون باید هردون ...

درسته ، سوالم اینه چی در طرفتون ببینید خیالتون بابت اعتماد کردنش بهتون راحت میشه؟ حس نکنید دتره فرار مکنه ازتکن یا میترسه و بی اعتماده بهتون 

HO☺PE
درسته ، سوالم اینه چی در طرفتون ببینید خیالتون بابت اعتماد کردنش بهتون راحت میشه؟ حس نکنید دتره فرار ...

لازم نیست چیزی ببینم ...

خودش با رفتارش با حرفاش این اعتماد رو بهم نشون میده و جذبم میکنه ...

" اصالت " هرکس متفاوته و نمیشه یک فرمول کلی رو برای همه گفت ...

اما به شخصه برای خودم : " اینکه می بینم سعی میکنه بیشتر خودش رو  تو جامعه قرار بده و ارتباطش با بقیه رو حفظ کنه و تقویت کنه خیلی برام جالبه چون میدونم " آزاد " هست این یعنی " انتخاب میکنه منو " تا تنها کسی باشم که باهاش صحبت کنه و دردودل کنه و ...

نمیدونم نظر شما جیه اما من عقیده ام اینه  اگر بخوام غیرت مردانه و تعصب روش داشته باشم در واقع دارم به خودم و عشق و اعتماد خودم توهین میکنم