2777
2789
عنوان

بچه هااا به دادم برسید

115 بازدید | 16 پست

شوهرم کارش یه شهر دیگه ست.میمونه کارخونه.دیروز براشون یه کارگرجدید اومده.چتدروز پیش میگفت پاهام گزگزمیکنه.حالا به دختره گفته برای من معجون  سیر دابلیمو درست میکنی بیاری.شماره شم داده به دختره که اگه نتونستی درست کنی زنگ بزن بهت بگم.دختره م شب بهش پیام داده که برات پسته و انارم میارمو نمیزارم بهت بد بگذره و شوهرمم گفته من چون فشارم بالاست گفتم آبلیمو بیاری اینجا محیط کوچیکه زشته و دختره م‌گفته نگران نباش یجوری باهات دوست میشم که هیچکی نفهمه.بچه ها شوهرمن ساده ست احساس میکنم دختره از اوناییکه حتی تصویری با شوهرم یه کارایی کنه وکم کم بهش بگه بیابریم بیرون و..دیروز بیست دقیقه باشوهرم حرف زده بود..شوهرمنم شله زود خودشو از دست میده.بچه ها نه دسترسی دارم بهش که چکش کنم.نه میتونم بکسی بسپرم که زیرنظرش بگیره بنظرتون چیکارکنم.دیروز برام ایناروتعریف کرد.هیچی نگفتم گفتم اگه بگم یهو همه جیزو قایم میکنه و دیگه هیچی نمیگه.حالا موندم دارم خودمو میخورم دیشب یه ساعت نتونستم بخابم بنظرتون چیکارکنم.

شوهرت مستقیم بت گفته دختره گفته بش بات دوست میشم؟؟

بعدشم شوهرت هودش نمیتونه سیرو ابلیمو درست کنه؟؟؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مستقیم بت گفته دختره گفته بش بات دوست میشم؟؟ بعدشم شوهرت هودش نمیتونه سیرو ابلیمو درست کنه؟؟؟

شپکارخونه خارج از شهره .شوهرمم پاش گزگزمیکنه چندروزه.اونکه اومده و مجرد بوده بهش گفته .به متاهلها روش نشده بگه.نه شوهرم گفته انار و پسته نمیخاد بیاری من فقط معجون خاستم درست کنی اینجا محیط کوچیکه حرف درمیارن اونم گفته نگران نباش یجوری برات میارم که کسی نفهمه

چیکارکنم بنظرتون بچه ها😑داغونم

اتفاقا ب متاهلامیگفت بهتر بودتا ب این مجرده

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
والا من بودم یا میگفتم منم ببرم همونجا که کار میکنی نزدیک کارت خونه بگیر یا برگزده منطقه خودتون

آخه کارش تا عیدبیشتر نیست منم شرایط رفتن ندارم مثلا من اونجا بودمم داخل خونهم خبر ندارم از کارایی ک میکنن

شوهرت مستقیم بت گفته دختره گفته بش بات دوست میشم؟؟ بعدشم شوهرت هودش نمیتونه سیرو ابلیمو درست کنه؟؟؟

بچه ها ینی شوهرمنم یکم‌مقصره؟هی فک میکنم میگم خب شماره نمیداد چه دلیلی داره شماره بده یا طولانی حرف بزنه

حالا راهی به ذهنتون نمیرسه اولاشه سریع تمومش کنم ادامه پیدانکنه وابسته هم بشن

چ راحت میگی وابسته نشن من بودم حالا شوهرو‌میگرفتم کاری میکردم اسم‌خودشم یادش میرفت چ ب اینکارا

بچه ها ینی شوهرمنم یکم‌مقصره؟هی فک میکنم میگم خب شماره نمیداد چه دلیلی داره شماره بده یا طولانی حرف ...

اون شماره داده اصلا اون طرف خراب شوهر تو چرا ۲۰دقیقه باهاش حرف زده محکم میتونست جواب بده پس مشکل از شوهزته نه اون طرف چون هرزن خرابی میتونه ب پست شوهزت بخوره شوهرت نباید درجا هول بشه

اون شماره داده اصلا اون طرف خراب شوهر تو چرا ۲۰دقیقه باهاش حرف زده محکم میتونست جواب بده پس مشکل از ...

اینوقبول دارم.یکمم شوهرم مقصره .دختره شماره نداده که شوهرم داده گفته یه وقت نتونستی درست کنی زنگ بزن من بگم.حالا ک شوهرم اینطوریه پس منم عین خیالم نباشه بچه ها؟لینورزندگیمو کنم؟آخه سادهست زودازراه درمیاد