2777
2789

عزیزم جلویی ها رو میکشن ببر بکش

من تورو یادم نمیره...حتی اگه توی هزارن تناسخ دیگه زنده شم .. باشماره خودت عضو اینجا شدم. اگه امدی خوندی بدون دارم خیلی اذیت میشم بدون تو ..خیلی گریه کردم .استرس گرفتم اضطراب. وسواس فکری میدونی دارو میخورم دکتر میگه باید دارو بخورم افسرده ام🙂 اینا نمیدونن من دارو نمیخوام تورو میخوام بخدا خوب میشم اگه برگردی.. یادته قسم میخوردی نزاری کسی منو اذیت کنه دمت گرم هیچوقت نزاشتی هیشکی اذیتم کنه فقط خودت اذیتم کردی . کاش فقط اذیت میکردی زیر پات لهم کردی ولی عیب نداره من که عادت دارم ولی تو مراقب خودت باش. دلم برات تنگ میشه ولی اگه بدون من خوشی .. گور بابای دل من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه چهارسالشه دندوناشو بکشم؟🥺🙄

والا من مطب بودم بچه دوسال و خوردی و سه ساله میاوردن دندون ها جلوش میکشیدن عزیزم شیش سالگی در میاد اینا . اصلا هم اذیت نمیشه ریشه انچنانی ندارن که 

من تورو یادم نمیره...حتی اگه توی هزارن تناسخ دیگه زنده شم .. باشماره خودت عضو اینجا شدم. اگه امدی خوندی بدون دارم خیلی اذیت میشم بدون تو ..خیلی گریه کردم .استرس گرفتم اضطراب. وسواس فکری میدونی دارو میخورم دکتر میگه باید دارو بخورم افسرده ام🙂 اینا نمیدونن من دارو نمیخوام تورو میخوام بخدا خوب میشم اگه برگردی.. یادته قسم میخوردی نزاری کسی منو اذیت کنه دمت گرم هیچوقت نزاشتی هیشکی اذیتم کنه فقط خودت اذیتم کردی . کاش فقط اذیت میکردی زیر پات لهم کردی ولی عیب نداره من که عادت دارم ولی تو مراقب خودت باش. دلم برات تنگ میشه ولی اگه بدون من خوشی .. گور بابای دل من
اره احتمالا اگر نیاز داشته باشه باید انجام بدیم.شاید به عصبش نرسیده باشه اون وقت ک نیاز نداره

اگه به عصب نرسیده باشه فقط پرکردن میخواد.درهرحال کامپوزیت لازم نیس.دوسال دیگه میفته دیگه عزیزم

بچه چهارسالشه دندوناشو بکشم؟🥺🙄

ولی ببین دکتر گفت تا عفونت ندارن مشکل ندارن بزار تو دهنش باشن اگه باشن بهتره اگه درد بیان یا عفونت کنن باید بکشین