2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز نوبت سونو رحم تخمدان دارم

میگم چجوری به وجود میاد با رعایت نکردن  چه کارایی؟

توی گوگل زدم هزارتا کیست بود من نمیدونم برای من کدومشه

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست
چه کیستی؟ من اصلا سردرنمیارم. میشهـیه کوچولو برام بگی ازش اگر اطلاع داری؟

ببین تو هر تخمدان چندین فولیکول وجود داره که هرماه یکیش تبدیل به تخمک میشه ولی تو تخمدانات فولیکول تبدیل به کیست میشه. تو خانما طبیعی هست.

سعی کن پیاده روی کنی، استرس نداشته یاشی، دکترم قرص میده بهت حل میشه. 

ببین تو هر تخمدان چندین فولیکول وجود داره که هرماه یکیش تبدیل به تخمک میشه ولی تو تخمدانات فولیکول ت ...

من توی خونه خییییلی سردی میخوریم شدید

بعد یه مدته کمترش کردیم

از دکتر قبل از سونو پرسیدم که تنبلی تخمدان ربطی به سردی داره گفت نع مواد قندی و اینا باعثش میشه و ما به جز یه تیکه نبات حتی قندهم تو خونمون استفاده نمیشه اصلا گیج شدم بخدا 

با چیزای سرد خوردن  و سردی رحم  .....زیرش خط کشیده نوشته دیگه pci

میگم از دکتره پرسیدم قبل از سونو گفت ربطی به سردی نداره غذا و مواد قندی باعثش میشه که ما مصرفمون در حد یک درصده

من توی خونه خییییلی سردی میخوریم شدید بعد یه مدته کمترش کردیم از دکتر قبل از سونو پرسیدم که تنبلی ...

مواد قندی منظورش نشاسته هست که سیبزمینی، برنج ، ماکارونی اینا فراوون داره.

انشالله حل میشه

میگم از دکتره پرسیدم قبل از سونو گفت ربطی به سردی نداره غذا و مواد قندی باعثش میشه که ما مصرفمون در ...

اتفاقا ربط داره 

منم دوهفته پیش سونو دادم تنبلی داشتم 

همه مشکلات بخاطر سردی بدن و رحمه 

غذاهای فست فودی و ترشی و اینجور چیزاست

اتفاقا ربط داره  منم دوهفته پیش سونو دادم تنبلی داشتم  همه مشکلات بخاطر سردی بدن و رحمه& ...

وای سخت ترین کار دنیا برام کنار گذاشتن سردیجاته😖ولی انگاری مجبورم دیگه