2777
2789
عنوان

بچم خیلی گریه میکنم......

254 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خیلی خستم خیلی 8سالشه پسر کلاس دومه همش گریه می‌کنه سر درس مثلا یکبار از روی کلمات سه نقطه ای درس نوشته دیشب داده من دیدم خودشم دیده باز میگه ببین که هیچی جا ننداخته باشم درسش خیلی خوبه خیلی ام زود یاد میگیره اما همش استرس داره کارش یکمم ایراد نداشته باشه.همش جو خونه رو با گریه هاش متشنج می‌کنه دارم دیونه میشم کمکم کنید چ کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید خودت استرسی بودی به بچت منتقل شده ،بهش بگو درس خوبه اما اینقدرها هم مهم نیست چیزای مهمتر از درس هم هست ،من خودم بیخیالم بخونن نخونن ،مرتب تذکر نمی دم ،درساشون هم خوبه ،تذکر زیاد و اصطراب خودت به بچت منتقل می شه براش داستان تعریف کن که چیزهای مهم تر هم هست و بهش بگو چند تا عیب تو مشقت باشه هیچ اتفاقی نمی یوفته

هی براش تکرار کن قرار نیس اشتباهی‌ شد اتفاقی بیفته شاید می‌ترسه معلمش یا شما دعواش کنین

معلم هاش خیلی خوب بودن دلالان ماهم میگیم روزی هزار بار مهم نیست اصلا مهم نیست اما تو سرش نمیره یدفه برای نقطه هایی که خانم گفته بود با قرمز بذارید این با مشکی گذاشته بود بعد با قرمز روش رو کشیده بود دوروز گریه کرد گفت خانم می‌فهمه درصورتی که اون اصلا نفهمیده بود ورد شده بود 

والا من هر چی بچه دورمه سرتقو از زیر درس در بروعه،چه خوبه که درسخونه، مشاور رفتی واسه استرسش؟

میخام ببرمش ی بار بردم فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان گفت بره بیشتر مدرسه با بچه ها باشه استرس اونارم ببینه بهتر میشه اما نشد

شاید خودت استرسی بودی به بچت منتقل شده ،بهش بگو درس خوبه اما اینقدرها هم مهم نیست چیزای مهمتر از درس ...

این حرفا رو خیلی می‌زنیم بهش تمومی نداره گریه هاش.کلن همه چیز هر کاری براش خیلی جدیه مهمه مثلا برای بازی هم گریه می‌کنه می‌ره فوتبال میاد گریه می‌کنه میگه من چرا عالی نیستم

این حرفا رو خیلی می‌زنیم بهش تمومی نداره گریه هاش.کلن همه چیز هر کاری براش خیلی جدیه مهمه مثلا برای ...

آها کمالگراست با یه مشاور صحبت کنید خوبه از دعاها هم غافل نباشید خیلی موثره

این حرفا رو خیلی می‌زنیم بهش تمومی نداره گریه هاش.کلن همه چیز هر کاری براش خیلی جدیه مهمه مثلا برای ...

خیلی محکم بهش بگو عزیزم 

من و بابات  هم تو همه چیز عالی نیستیم براش مثال بیار

بگو اتفاقی نمیفته 

بگو خدا انسان هارو جوری خلق کرده  که نمیتونن کامل باشن 

و تو همه چیز موفق باشن 

مثلا بعضی دانشمندان چیزهای زیادی اختراع کردن ولی شاید نتونن 

نقاش خوبی باشن....

به نظرم بیخیال نباش و قانع کن طفلی اذیت نشه❤

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘