2777
2789
عنوان

بچه ها راهنمایی میخوام. درد زایمان

134 بازدید | 22 پست

من ۳۶ هفته و ۳ روزمه. میترسم این شروع درد زایمان باشه. طبق توصیه پزشک رابطه داشتم امشب از بعد اون هر چند دقیقه کمرم درد میگیره و شکمم سفت میشه حدودا یک دقیقه خوب میشه. وای اگر شروع درد زایمان باشه چی!!! زوده الان نه؟ تازه فردا سونو رشد جنین داشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقت کن فواصلش منظم و کاهشی اگر هست یسر برو چک بشی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

درد زایمان خیلی شدیده

از نیم‌ ساعت یه بار تا هر ۵ دقیقه یه بار میگیره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچت کامله اگه ام زایمان کنی نگران نباش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

ببین باید دردهات منظم باشه، زمان بگیر ببین هرچنددقیقه ست؟ و چه مقدار ادامه داره؟ اگر رفته رفته دفعاتش سریعتر شد و زمانش طولانی تر پس درد زایمانه

نمیدونم چرا دکترت انقدر زود گفته اینکارو کنی، ولی خب بالاخره تازه ۳۷ هفته هستی، از هفته بعد شروع میکردی بهتر بود

حالا الانم بچه ات اگر دنیابیاد نارس که نیست ولی میشد بیشتر بمونه رسیده تر بشه

ببشتر از پنج دقیقه شاید حدودا ده دقیقه. ولی خیلی خفیفه

اگر دردای منظم داری

یعنی مثلا یه بار ساعت۱ یه بار ۱:۱۰ یه بار ۱:۲۰ گرفته این درد زایمانه

اینم بگم الان۳۷ هفته ای 

کاملا زایمان اوکیه برات و زود نیس نگران نباش

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
خب وقتی دکتر و خودت میدونستین این اواخر رابطه میتونه باعث زایمان زودرس بشه چرا انجام دادی که حالا اس ...

چه ربطی داره دوست عزیز. من قرار بود از هفته ۳۶ شروع کنم به پیاده روی و رابطه برای زایمان راحت. نه من ن دکترم انتظار نداشتیم ک به محض شروعش درد زایمان بگیرم که.اگر اطلاعاتی ندارین ک راهنمایی کنین بی زحمت حرف بی اساس هم‌نزنین

اگر دردای منظم داری یعنی مثلا یه بار ساعت۱ یه بار ۱:۱۰ یه بار ۱:۲۰ گرفته این درد زایمانه اینم بگم ...

خب خداروشکر میترسیدم خدایی نکرده زایمان زودرس محسوب بشه. باشه عزیزم دقت میکنم‌به نظمش

چه ربطی داره دوست عزیز. من قرار بود از هفته ۳۶ شروع کنم به پیاده روی و رابطه برای زایمان راحت. نه من ...

حالا خداروشکر کن، منکه از ۳۷ هفته شروع کردم آخرش تا ۴۱ منتظر موندم بچه نیومد

همینکه دردات داره شروع میشه خوبه زودتر راحت میشی

ببین باید دردهات منظم باشه، زمان بگیر ببین هرچنددقیقه ست؟ و چه مقدار ادامه داره؟ اگر رفته رفته دفعات ...

اره منم تعجب کردم انگار زود گفت. تازه هفته پیش گفت من انجام ندادم بعد یک هفته انجام دادم. نمیدونم امیدوارم درد کاذب باشه

حالا خداروشکر کن، منکه از ۳۷ هفته شروع کردم آخرش تا ۴۱ منتظر موندم بچه نیومد همینکه دردات داره شروع ...

منم پیش بینیم همین بود مثلا گفتم حالا بذار شروع کنم همون اول ک نمیشه. توکل برخدا هرچی خیره