2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری

210 بازدید | 26 پست

سلام خانما من ماه پیش اول آبان پریود شدم طبق حساب خودم زمان تخمک گذاری رابطه داشتم الان درد پریود دارم اما هنوز نشدم، بی بی چک هم پریروز زدم منفی بود، برم آزمایش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بزار یه هفته از موعد پری بگذره اگه منظمه پری هات، بزودی به امید خدا نی نی دار بشی 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

منم این ماه تو همون تخمک گذاری اقدام کردم .پریودهامم‌منظمه .سه روز مونده تا موعدم.امروز لکه بینی داشتم فعلا بی بی نزدم.نمیدونم لکه پریوده یا نه؟شما علایم نداشتین

باید فکر کنم🤔
قبلا منظم بود اما از وقتی پیشگیری نکردم نامنظم شدم

سلام منم ۹ روز عقب انداختم میگن  هنوز نه از دادم نه بتا میگن زوده ولی شبی لگن درد شدیدگرفتم قبلا درد پریودی داشتم ولی نشدم نمیدونم هستم  یان

💜وزن ۷۰ 💜  قد ۱۶۴   💜  هدف ۶۰💜
منم این ماه تو همون تخمک گذاری اقدام کردم .پریودهامم‌منظمه .سه روز مونده تا موعدم.امروز لکه بینی داش ...

من فقط دل درد شدید دارم اونم میگیره و ول میکنه، من دو ماهه اقدام کردم از وقتی پیشگیری نکردم یه کم نامنظم شده

سلام منم ۹ روز عقب انداختم میگن  هنوز نه از دادم نه بتا میگن زوده ولی شبی لگن درد شدیدگرفتم قبل ...

منم دل درد دارم هی میگم الان پریود میشم اما نشدم، منم فعلا منتظر میمونم پس ☺️