2777
2789
عنوان

به زور از خدا کسیو نخواید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 35 پست
به زور خواستن از خدا؟؟ برام بی معنی بود جملت

چی کار کنم دیگه شاید بعدا معنیشو بفهمی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

دقیقا منم هروقت برا یچیز بیشتر اصرار کردمو خدا بهم داد بعدش خیلی عذاب کشیدم ینی کلا پشیمون شدم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی نمیتونه به زور از خدا چیزی بخواد چون خدا قادر مطلقه‌ و در برابر کسی کم نمیاره هر مشکلی است وسط ...

دقیقاااا چقدر خوبه ادمای باسوادی مثل شمام تو سایتن

هنوز معلم نشدم هی نپرسید ممنون ..خانم معلم فرشته های ابتدایی :)👩🏻‍🏫🍓....پروف کپی خودمه انگار نقاشیمه بجز رنگ چشما

زنداداشمو داداشم دوس بودن 3سال

وقتی میخاستیم بریم خاستگاری، هردفه یکی ازونا میمرد باید تا سال وایمیسادیم

سومین دفه خاهرزاده جوونش مرد، دیگه نموندیم تا سال، چهلش رد شد رفتیم خاستگاری 

الان 8ساله ازدواج کردن، اصلن زندگی خوبی ندارن

واقعا جفتشون حروم شدن. بیشتر زنداداشم

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
چطور دلتو شکسته؟خیانت🥺

نه تحقیر بد رفتاری... 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نه تحقیر بد رفتاری... 

ببخشید ممکنه بیشتر توضیح بدید

من الان در مورد یه پسر مردد هستم

خودش خیلی خوب بود

به محض اینکه با خانواده اش مطرح کرده ، رفتارش سرد شده

خانواده مخالفت کردن

بعد من همه اش میترسم نکنه حتی اگر با اصرار خانواده اش راضی کنه بیایند خواستگاری 

بعد تحقیر کنند من رو.

چرا با شما رفتار تحقیر آمیز داره؟

از شما خیلی سطح بالاتر هستن؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
دقیقاااا چقدر خوبه ادمای باسوادی مثل شمام تو سایتن

🤓🤓🤓😍😍😍⁦❤️⁩

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

زنداداشمو داداشم دوس بودن 3سال وقتی میخاستیم بریم خاستگاری، هردفه یکی ازونا میمرد باید تا سال وایمی ...

برای منم همین اتفاق افتاد همدیگرو می‌خواستیم خانوادهامون راضی نبودن به زور بعد ۳ سال خواستگاری و درگیری عقد کردیم تا عروسیمون ۴ نفر از خانوادم فوت کردن عروسی نگرفتیم رفتیم خونمون الانم بعد چندسال بچه دار نشدیم 

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
ببخشید ممکنه بیشتر توضیح بدید من الان در مورد یه پسر مردد هستم خودش خیلی خوب بود به محض اینکه ...

فقط از نظر مالی از من خیلی بالاتره 

فقط از نظر مالی از من خیلی بالاتره 

اینا قبلا خیلی سطح شون پایین بود بعد درس خوندن تلاش کردن با چاشنی لابی البته. وضع شون خوب شده و خانواده می‌خواهند دختری در سطح خودشون بگیرند!!!

من الان نگرانم فرض راضی بشن بیایند خواستگاری؛ نکنه بعد ها تحقیر بشم از سوی اونا؟؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات