2777
2789
عنوان

به زور از خدا کسیو نخواید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 35 پست
اینا قبلا خیلی سطح شون پایین بود بعد درس خوندن تلاش کردن با چاشنی لابی البته. وضع شون خوب شده و خانو ...

احتمال زیاد میشی متاسفانه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خدا با زورم با ما نمیده که بخوایم خیالت تخت تو بنده نظر کردش بودی😂

نمی دونم شاید

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا بعضی هاتون درک نمیکنم چرا میگن به زور از خدا خواستیم فلان شد چطور میشه آخه خدا وقتی نخواد چیزی بده نمیده من از بچگی برا هرچی تلاش کردم در نگارش به خدا التماس کردم که حتی اگه بعدا پشیمون میشم حتی با زورم شده بهم بده که نداده بحث عشق اینا نبود کلی گفتم ...

داداش منم یکی رو میخواد ما نمیخواییم ولی اون اصرار داره باهاش ازدواج کنه 

خب چرا مخالف هستید؟

دونفر دیگه قراره باهم زندگی کنند

باید بهم حس خوب داشته باشند

البته از بستگان نزدیکم این اتفاق افتاد ، پسر یه دختر رو میخواست متاسفانه مادربزرگم مخالف بود، آخر هرکدوم ازدواج میکنه میره سمت زندگی خودش

اما هنوز بعد از بیست سال ، پسر میگه من همون دختر رو میخواستم

طفلک زندگی اش هم خیلی پیشرفت نکرد

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
خب چرا مخالف هستید؟ دونفر دیگه قراره باهم زندگی کنند باید بهم حس خوب داشته باشند البته از بستگ ...

چون از هیچ لحاظی به ما و خونواده ام نمیخوره از زمین تا آسمون فرق داریم با هم