2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم میگه عروسی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18008 بازدید | 264 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نی جشن آنچنانی بگیرین ی جشن خانوادگی ب صرف شیرینی و شربت عالیع  بدون جشنم ک نمیش حق هر دخ ...

والا همون خانوادگیم میگه نمیشه فامیل همه انتظار دارن یا باید درست حسابی همه رو دعوت کنم یا نگیرم

کلا اصلا منو درک نمیکنه فقط خودشو میبینه انگار

ته دلم جشنو میخواد نمیتونم بگذرم ولی چه کنم

یه جشن سبک بگیر 

مثلا خونه یکی از فامیلا که بزرگ و دلبازه 

غذا و میوه و شیرینی هر دوتا خانواده کمک کنن 

نمیخواد چند نوع غذا و فلان 

فقط هم فامیل درجه یک دعوت کن

لباس عروس و آتلیه هم که میگی مشکلی نداره 

اگر دوست داره و اینقدر خوبه بنظرم می ارزه در همین حد جشن بگیری خوبم هست اتفاقا مثل قدیمیا 

حرف مردمم برات مهم نباشه لطفا لطفااگر شوهرت دلش بشکنه یا اول زندگیت با قرض و ناراحتی شروع بشه همین مردم همه تو سوراخ موشن یا نهایتا دارن باز زر میزنن

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد  😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎   عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍                                                                        
ته دلم جشنو میخواد نمیتونم بگذرم ولی چه کنم

عزیزم بهت حق میدم جشن گرفتن حسو حال خوبی داره اما اما به شرایط همسرت نگاه کن بنده خدا خودش میگه حامی ندارم 

اگر با دلخوری برات جشن بگیره سناری نمی ارزه 

آتلیه گزینه خوبی میتونه باشه 

بعدا یه مسافرت توپ هم برید صفا کنید 

توروخدا کلیک نکن جشن میخوام، والا بدون جشن هم میشه زندگی کرد 

به قشنگیای باهم بودنتون فکر کنید 

آرزوی خوشبختی برات دارم⁦❤️⁩

والا همون خانوادگیم میگه نمیشه فامیل همه انتظار دارن یا باید درست حسابی همه رو دعوت کنم یا نگیرم کل ...

به بقیه بگید جشن نگرفتیم در حد بدرقه بود

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد  😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎   عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍                                                                        

من خودم انتخاب کردم که عروسی نگیرم...همسرم‌گفت ایا جشن مجلل یا یه آپارتمان کوچیک برات می خرم منم سریع گفتم آپارتمان...

البته  یه جشن ساده ۴۰ نفری هم‌گرفتم فقط نزدیکان ...هم لباس عروس و آرایشگاه داشتم هم عکس و فیلم...الان بفکر می کنم اگه جشن مفصل می گرفتم بعد از سالها هیچکس یادش نبود و ما هم‌نمی تونستیم تو زندگی پیشرفت کنبم...

Shsh
از جهیزیه شوهرم فقط فرش خرید و تلویزیون بقیش با خودمونه درامدش من اصلا سراغ ندارم چجوره نمیگه بهم ش ...

شوهرت اندازه کرایه لباس عروس و آتلیه و آرایشگاه پول داره هزینه کنه خودش گفته تا این حد دارم و برای جشن ندارم طبق گفته خودتون پس...

خب فقط میمونه پول میوه و شرینی و شام که اگ ۱۰۰ تا مهمون دعوت کنید غذا پرسی ۳۰۰ تومن میشه ۳۰ ملیون 

۱۰ میلیون هم میوه و شرینی کلا میشه ۴۰ میلیون 

یعنی ۲۰ میلیون طلا نداری بفروشی ؟

از این ۱۰۰ نفر مهمون از دو طرف که اقوام درجه یک میشن ۲۰ میلیون کادویی درنمیاد؟ 

والا همون خانوادگیم میگه نمیشه فامیل همه انتظار دارن یا باید درست حسابی همه رو دعوت کنم یا نگیرم کل ...

واع این دیگ خیلی پروعع😐

اصلنم اینجور نی 

بش گوش ندیاع باهاش ی مدت قهر کن حساب کار بیاد دسش😐😌

پر از تنفر!🖤