2777
2789
عنوان

پاگشا عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 68 پست
من برا مهمونم اینکارو نمیکنم اما کسی آبگوشت بزاره ناراحت نمیشم شرایط مالیشون بدِ؟ 

نه اتفاقا خیلیم وضعش خوبه 

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای گرونیه ولی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من که ازدواج کردم خواهر شوهرم برام آبگوشت گذاشت تولد خودشم مادرشوهرم گرفت همون شب حالا برای خواهر شو ...

فامیلی یا غریبه ای

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
آب گوشت با برنج (همون چلو گوشت)یا آب گوشت که نون تلیت میکنن و نخود و اینا داره؟؟؟؟

تلیت 

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

بستگی به نوع پذیرایی خانواده داره بعضیا آبگوشت رو پر ملات درست میکنن و برای مهمونی های بزرگ به عنوان یه غذای مناسب میبینن ولی در حالت عادی اصلاً رسمی نیست و برای مهمونی غذای مناسبی نیست

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
نه اتفاقا خیلیم وضعش خوبه 

چی بگم همیشه همینه با همون یبار 

من‌ دوستم ترک عمو همسرش اولین بار اومد آبگوشت گذاشت 

من‌ تعجب کردم گفت برا اونا طبیعیه

چون ما لریم حتما باید یا کباب بزاریم یا خورشت و مرغ معمولا دونوع برا مهمان با مخلفات

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
بچه ها برا پاگشا تو عقد باید پاگشا کرد یا عروسی بعد اینکه دوتاش رو باید کادو داد یا یکی؟ 

طبق رسم ما عروس رو توی عقد پاگشا می کنن

بعد از عروسی دیگه پاگشا نمی کنن

یعنی دعوت می کنن ولی هدیه نمیدن

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
خرج کرده مدبرانه خرج کنه نه احمقانه

هر خانواده ایی عقیده خودشونو داره 

خب ما خودمون مثلا بخوایم واسه کسی خیلی ارزش بزاریم یه ابگوشت خیلی خوب بهش میدیم با کلی دورچین و مخلفات .چون میگیم مرغ و کباب و فلان و خیلی خانواده ها ازش استفاده میکنن شاید یه ابگوشت بیشتر از یه مرغ بریون بهشون بچسبه.شاید خانواده شوهر اسی ام اینطوری عقیدشون .

تلیت 

والا تعجب کردم 

من خودم رفتم خونه خواهر شوهرم قرمه سبزی با بادمجون گذاشت البته دستش درد نکنه ولی مثلا خواهر خودم جوجه داد 

اینم بگم درامد خواهرشوهرم خیلی بهتراز خواهرمه الانم هرموقع میریم خونه مادرشوهرم قورمه سبزی میپزن من الان فهمیدم غذای مورد علاقشونه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دیزی منظورشه

اهان اوکی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨