2777
2789
عنوان

پاگشا عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من برای مهمونی عادی هم آبگوشت قشنگ نیست چه برسه به پاگشا

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

ابگوشت مناسب پاگشا نیست... پاگشا رو مجلسی تر میگیرن 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

آبگوشت کجاش بی احترامیه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

یعنی گربرو دم قابلمه کشته برات ک حساب کار دستت بیاد 

این زن با داداشش رودربایسی تو هیچی نداره خخخخ

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
گوشت به این گرونی😐مجلسی نیس اما خب غذای فقیرانه ایی ام نیست بخدا همون وعده غذا کم کم چهارصد و خورده ...

خرج کرده

مدبرانه خرج کنه نه احمقانه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

من که ازدواج کردم خواهر شوهرم برام آبگوشت گذاشت تولد خودشم مادرشوهرم گرفت همون شب حالا برای خواهر شوهر دیگه منم آبگوشت میخام بزارم به نظرتون خوبه

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

آب گوشت با برنج (همون چلو گوشت)یا آب گوشت که نون تلیت میکنن و نخود و اینا داره؟؟؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨