2777
2789
عنوان

پاگشا عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 68 پست
هر خانواده ایی عقیده خودشونو داره  خب ما خودمون مثلا بخوایم واسه کسی خیلی ارزش بزاریم یه ابگوش ...

شما شاید مهمونیتون این کارو بکنید

ولی برای کسی که دفعه اوله منزلتون دعوت میکنید دیگه ابگوشت نمیدید که

موضوع چسبیدن غذا و هزینه نیست

بعضی غذاها ماهیت مجلسی دارن و بعضی ها ندارن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شاید مهمونیتون این کارو بکنید ولی برای کسی که دفعه اوله منزلتون دعوت میکنید دیگه ابگوشت نمیدید ...

دقیقا برای همون به نظرتون منم همین غذا رو برای پاگشای خواهر شوهر کوچیکم بکنم 😶

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
هر خانواده ایی عقیده خودشونو داره  خب ما خودمون مثلا بخوایم واسه کسی خیلی ارزش بزاریم یه ابگوش ...

سلام گلم ببخشید راجع به امضات سوال داشتم رشته علوم تربیتی دانشگاه آزاد گرایش راهنمایی هم داره؟

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

نه عزیزم 

شما میزبانی و‌احترام نشون بده

شما شخصیت و تربیت خانوادگی خودتو نشون بده

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
قرمه سبزی که خوشمزه تره تاجوجه

این نظر شماس ولی تو شهر ما جوجه مجلسیه 

ولی قورمه نه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
به نظرم انجام نده خرجش با زرشک پلوبامرغ یکی میشه ولی خودتوازچشم میندازی 

آخه خیلی تو دلم مونده هر جاام میشینن از خودشون تعریف میکنن الکی

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

نه شما ک این رسمرو ندارید طبق رسم خودتون پیش برو که بدونن شما ابگوشتو برا بعد میدید ن پاگشا من خودم برا خدرسوم ابگوشت پختم عوشقش شد با پدرشوهرم اینا ولی باراول نه ی صدبار بعد

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
اون بادمجون چ ربطی ب قرمه داشته؟!

دومدل غذا بود

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
آخه خیلی تو دلم مونده هر جاام میشینن از خودشون تعریف میکنن الکی

اره واقعا کارای خودشون اهمیتی نداره امان از روزی ک همون کارو تو انجام بدی کلا یادشون می‌ره حتی برا خودتم همونو پختن

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻