2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

295 بازدید | 27 پست

دوستان حالم اصلا خوب نیست دوست دارم بشینم انقدر گریه کنم که نگو 

امسال کنکور دارم ولی هیچی نخوندم امیدموکلا ازدست دادم حوصله هیچی رو ندارم هیچکسم ندارم باهاش حرف بزنم اگه کسی تجربه موفقیت یا هرچی که فکرمیکنه در حالم تاثیرداره بگه ممنون😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مگه کنکور آخر زندگیته که انقدر الکی به خودت استرس میدی..حالا قبولم نشدی که نشو مهم نیست سال بعد دوباره شرکت میکنی..مثلا الان منی که یه ضرب قبول شدم با یکی دیگه که یک سال دیرتر قبول شد الان زندگیمون تاثیری داره توش

بشین از همین الان شروع کن.دوران عیدو که بهش میگن دوران طلایی رو عالی ازش استفاده کن که توی قبولیت خیلی تاثیر زیادی داره 

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

بنظرم ترک تحصیل کن چون اگه قصد دانشگاه رفتن داشتی بجای تایپیک زدن میرفتی برنامه میریختی و شروع میکردی تا وقتی خودت نخای هیچ اتفاقی تو زندگیت نمی افته نصیحت من به تو همون جمله اوله خودتو اذیت نکن استعدادت تو کارای دیگه پیدا کن...

حالا مگه کنکور آخر زندگیته که انقدر الکی به خودت استرس میدی..حالا قبولم نشدی که نشو مهم نیست سال بعد ...

اخه یه جوریه من اگه تحت فشار نباشم نمیشینم درس بخونم اگه پشت کنکوربمونم پس دیگه اصلا نمیخونم

اگه تجربی هستی طبیعیه که توی سال اول به نتیجه دلخواهت اگه رشته های تاپو میخوای نرسی

اما اگه انسانی هستی از الانم شروع کنی رتبه زیر ۱۰۰۰ میتونی بیاری و موفق میشی

فقط ناامید نشو

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

من ۳۶ سالمه و متاسفانه تا ارشد خوندم، ولی اگه برگردم عقب فقط فقط میرم دنبال یه کاری که هم علاقه داشته باشم بهش، هم پول خوب داشته باشه، یعنی فقط کار میکنم خونه ماشین بخرم سفر خارجی برم، جوونی تونو تو دانشگاه هدر ندین، دنبال به به چه چه دیگران نباشید، فقط برا خودتون زندگی کنید، کار و بدست اوردن پول، کنارش به سمت معنویت هم حرکت کنید که هم این دنیا رو دارید هم اون دنیا رو