2777
2789
عنوان

قانون جذب و تجسم

254 بازدید | 5 پست

سلام میخوام بدونم کیا با تجسم به خواسته هاشون رسیدن. تجربه هاتون رو دراین مورد بگین. من خودم خیلی چیزارو بهش رسیدم همسدم ماشینم و خونه و خیلی چیزای دیگه...میخوان از تجربه های  هم استفاده کنیم برای رسیدن به اهداف و خواسته هامون .

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر چیزی رو خواستم شبا قبل خواب و صبحا بعد بیدار شدن البته لزوماااا این نیست که حتما این نوقع باشه هر وقت  حااااالتون خوب بود ... یه آهنگ ارتعاش بالا ی خوب  میزارم باهنزفری تو گوشم. بعد اون چیزیو که میخوام با جزییات  توی ذهنم تجسم میکنم اولش یخته ولی قشنگ بعد چند وقت راحتتر میتونی

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

چجور رسیدی من چرا نمیتونم جذب کنم؟ 

باید حست خوب باشه. و ذوق و شوق داشته باشی و یکم سمج و پرووو بگی من اینو میخوام و تامام

یعنی واقعا کسی تجربه ای از تجسم و تصویر سازی ذهنی نداره ؟؟؟