2777
2789

می‌گویم حالا که جان ما شده ای، بیشتر بمان نمی‌گویم تصاحبت میکنم ...نه

دل از ازل تا به ابد مستعمره ی توست

خودت خوب میدانی؛ بی تو سرزمین دل تکه ای دور افتاده است 

میشود چرنوبیل زمان 

آنوقت جان میدهد بی تو 

می گویم حالا جان ما شده ای بیشتر بمان 

حالا که جان ما شده ای بیشتر بمان 

از شعر نانوشته ی این دل کمی بخوان 

باران نمی‌زند به دل کوچه باغ عشق 

پاییز رفت و مانده قدم ها به این خزان

دی ماه می‌رود که به بهمن رسد دلم ؟

صد سال انتظار تو تن را بود توان

کسی رو نیمه‌ی راه ترک نکنید ، شاید این مسیر اون نبوده و فقط بخاطر تو اومده باشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا به حال خوره جانت شده اند ؟؟؟؟؟؟ افکارت را میگویم مثل پیچک های وحشی ....نو که جوانه میزنند هیچوقت فکرش را نمیکنی آفت جانت شوند....... با گزند حرف های جاری جوانه میزند و بی محلی های مرد زندگیت میشود کود و ریشه میدواند در روحت قلبت ذهنت به خودت که می آیی ساعت ها نشسته ای و شده ای آب پای این پیچک .....آرام و آهسته میپیچد دور قلبت و ناگهان میترکد ،در یک لحضه راه گلویت بسته میشودو اشک...اشک .....کم کم همدمت میشوند مث یک گاز سمی توی مغزت تسخیرر میکند شادی ات پیچک میپیچدو تو آب میشوی مرد زندگیت از تو دور میشود ....میانه رابطه اشک حلقه میزند در چشمانت و او به جای آغوش ،نیش میزدو پیچک میپچدو تو خفه میشوی ......آنوقت همچیز تیره میشود استوری هارنگ غم میگیرد کاربریت پر میشو از تاپیک ناله هیچ کس نمیفهمد تنها حرفشان نیش دیگریس پیچک خار میکند زخم میکند زار میزنی و تمام میشوی ..........یه خودت بیا تا پیچک مسموم افکارت ریشه ندوانده نابودش کن بانو 

یادداشت های قدیمی 

کسی رو نیمه‌ی راه ترک نکنید ، شاید این مسیر اون نبوده و فقط بخاطر تو اومده باشه .
مرسییی  خودت نوشتی؟از گوگل نیس؟

فدااا تو گوگل نیس ولی تو نی نی سایت یکی از دخترا نوشت