2777
2789
عنوان

رمان بی نام

106 بازدید | 11 پست

دوستان من چند سال پیش رمانی خوندم درباره دختری که دانشجوی روان شناسیه و برای پروژه تحقیقاتی وپایان نامه مجبور میشه بره بیمارستان روانی و اونجا با پسری ۲۰ساله به نام احسان که به خاطر نرسیدن به عشقش دیوانه سده بود آشنا میشه و بهش کمک میکنه تا به زندگی بر گرده

و در همون حین با پسری که یادم نیست فامیلشون بود یا دوست خانوداگیشون آشنا میشه که فک کنم اونم روان شناس بود و آخرشم با پسره که روان شناس بود ازدواج میکنه

خوب؟

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش رو یادم نمیاد دیگه  شما اسمش رو میدونین؟

نه متاسفانه نمیدونم. تونت بگردین شاید اسمشو پیدا کنید.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
اسمش رو یادم نمیا. حتی اسم دختره رو هم یادم نیست کلافم کرد انقدر یادم نیومد ممنون میشم اگر کسی اسمشو ...

اگه پیداش کردی چه خوب و اگه هم پیدا نشد بهش فکر نکنین. سرحال بودن شما مهمتر از پیدا شدن یک کتابه

هر طور که فکرشو بکنین گشتم ولی پیدا نشد اصلا انگار که چنین رمانی نبوده تا حالا😰

خوب نشه، تو زندگی شمال خللی وارد نمیشه، از این رمانها  فراوون پیدا میشه. فکرتون رو بهش مشغول نکنید و ذهنتون رو به چیزهای دیگه معطوف کنید.

ان شاء الله همیشه در زندگی شاد، پیروز و تندرست باشید.

اسمش رو یادم نمیاد دیگه  شما اسمش رو میدونین؟

نه نمیدونم