2777
2789
عنوان

ديگه چیکار کنم خسته شدم

246 بازدید | 34 پست

۱۷  سال ام مادرم مجبورم کرده با پسری  که ۸ سال ازم بزرگ تره نامزد کنم  هیچ طوري نتونستم جلوش بگیرم  پدرم نتونست کاری بکنه  الانم میگه من وه تلاش خودم کردم بعدا عذاب وجدان ندارم  نامزدم رو دوسش ندارم هر روز برام عذابه خسته شدم میخوام  برگردم به زندگی سابقم  هر بار که پای صحبت به بهم زدن نامزدی مت رسيد مامانم قرص هورد که خودش رو بکشه ۴ بار خود کشی کردم آخرش این بود دخترم  خواهش میکنم این کارو بهم نزن التماست میکنم احساس یه انسان بودن ندارم به نامزدم گفتم دوسش ندارم ولم نکرد بیشتر پا پیچ شد و برام دردسر درست کرد کتک خوردم و حرف شنیدم  پدرم گفت  به پسره که من ۴ بار خودکشی کردم پسره بلند شد که بره مامانم از خونه منو بابام بیرون کرد آخرش مجبور شدیم  بریم پسره رو بیاریم  تحملش برام سخته من دیگه چیکار کنم خسته شدم هرکاری تونستم برای خودم کردم‌ خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنيد بهم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل مادرت؟

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
نکنه خود مامانتون آتویی داره دست پسره که انقدر اصرار میکنه

اگه فامیل نباشه، منم فکرمیکنم یه ماجرایی هست بینشون

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
اره ولی فامیل آنچنان نزدیک نیست 

فکرمیکنم با مادرت سر وسری دارن،فیلم شام آخر ، مطمئن باش. خودکشی نکن قوی باش،

اره واقعا  چون این همه اصرار و تهدید واقعا بی جاهستش

میخوان بهم نزدیک بشن به وسیله وصلت تا کسی شک نکنه