2777
2789
عنوان

دخترم کلاس هفتمه خیلی ساده

3432 بازدید | 49 پست

خانما دخترم کلاس هفتمه همه هم کلاسی هاش گرگن و میتونن گلیم خودشون رو از آب بکشن بیرون اما دختر من با همه رودروایسی داره به خصوص با یکی از هم کلاسی هاش حالا من دیروز واسش دوتا جاکلیدی خریدم گفت خوشم میاد وصل کنم به کیفم حالا امروز اومده گفته مامان یه چی میشه بگم صبح با دوستم معامله کردم اما جاکلیدی فردا واسم میاره 

منم خیلی ناراحت شدم گفتم مگه تو اونارو خیلی دوسشون نداشتی که بردی دختر منم گفت چرا ولی اونم واسم میاره منم بهش گفتم اگه اون بهتر از تو داشت که نمیومد مال تورو ببره

بعد بهش گفتم اگه بری جاکلیدی هارو بگیری واست یدونه دیگه میگیرم 

حالا دختر من تو امتحانا هم میره به بچه کلاسشون تقلب واسشون میفرسته 

بخدا خیلی کم اوردم از دست دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این از تربیت شماست

حتما بکن نکن زیاد به بچه کردید یا آزادی و حق انتخاب و حرف زدن نداشته

البته کم رویی مادر و پدر هم اثر داره همین طور توجه کافی نگرفتن یا مقایسه شدن و بها ندادن بهش

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

خواهرزاده منم همینجوریه کلاس دوم دبستانه انقدآروم ومظلومه هیج دوستی تومدرسه نداشته خواهرم اینقدگریه کردگفت دوست ندارم دخترم اینقدخجالتی وآروم باشه خواهرم اون روز رفته برای تمام همکلاسی های دخترش خودکار اکلیدی یونیکورن گرفته دونه ای ۴۰هزار بقول خودش اسمشم گذاشته خودکاردوستی. میگه میخوام همکلاسیهابادخترم خوب باشن. بعد یه دختری بغل دست خواهرزادم میشینه خواهرم هرروز کلی خوراکی وهدیه واسش میفرسته که فقط دخترش تنهانباشه ورفیق داشته باشه.

اماعوضش پسرمن ماشالله باهیچکی رودروایسی نداره😃

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

عزیزم شخصیت ش شاید درونگراست و تاپیک خودشو داره

بنظرم فقط تا میتونین اعتماد بنفس بهش بدین

تو نت وب سایت خردورز دمتر دامون خسروی سرچ کنین

پادکست های شخصیت شناسی رایگان داره کلی راهنما و راهکار میتونه داشته باشه براتون

من ۲۷ سالمه ولی هنوزم سادم🥲

باهمه مهربونم خوشرو میخندم ولی اونا سو استفاده میکنن ازم تصمیم گرفتم دیه مهربون نباشم ولی نمیشه ذاتم ایجور ولی بقیه گرگن

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
دخترت قلبش ی دریاست این نشون دهنده ی مادر خوش ذات .افرین مادری.

فداتون بشم 

آره دختر من به شدت مهربونه فکر میکنه به بچه تقلب میده بهشون لطف میکنه تازه بهش هم گفتن میخواستی نرسونی بهمون هم کلاسیاش رودار ها درجه یکی هستن که نگید!!!

تشویق نداره واقعن 

اینا ضعفه عزت نفس نداره ینی 

کار کن رو دخترت 

الان کسی ساده باشه فوری میخورنش

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
دخترت قلبش ی دریاست این نشون دهنده ی مادر خوش ذات .افرین مادری.

این حرفا رو نزنید لطفا

کم رویی و بی زبونی تحسین کردن نداره

قلب دریا یعنی چی

چه بچه چه بزرگ باید از حق خودش دفاع کنه

با این حرفا کمرویی رو توجیه نکنید مظلومیت چیز خوبی نیست

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود