2777
2789

سلام

چون اولین تاپیکمه سلام کردم زشت نباشه

میخوام موهامو این مدلی کوتاه کنم 

میگم لباس مجلسی با این مدل مو چجور میشه؟آخر هفته عروسی دعوتیم اگه خیلی بد میشه نزنم؟

بعد بگید این مدل اصلاً قشنگه؟موهام خیلی کم پشته خوب میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شخصا عاشق موی کوتاهم

ولی خب سلیقه ای

اما توصیه نمیکنم شما یهویی اینقدر کوتاه کنی

برو سراغ مدل باب

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
بهم میاد قبلاً اینجوری زدم دوس دارم میگم با لباس مجلسی چطور میش

مدلی انتخاب کن که یقه داشته باشه، خیلی شیک میشه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
من شخصا عاشق موی کوتاهم ولی خب سلیقه ای اما توصیه نمیکنم شما یهویی اینقدر کوتاه کنی برو سراغ مدل ...

میخوام ی مدلی باشه واسه عروسی خرج نکنم فقط سشوار بکشم اونم خودم میخوام راحت باشه 

خب موهاتو اتو کن باز بذاردیگه نمیخاد خرجی کنی خیلیم شیکه

موهام مثل پیر زنای ۷۰ ساله کم پشته قدشم تا روی شونه منه

عروسی دختر دایی شوهرمه پولی ندارم که برم شینیون کنم اونم چون موی اضافه میخواد گرون میشه