2777
2789

اون روز اومده خونمون رفته دم میز ارایشمون دو سه بار ریمل مامانمو زده به مژش یعنی دوبار وایساده خشک شده ریمل بعد دوباره زده.  حالا کاری ندارم کار زشتیه ولی ب نظر خودم اخلاقشه 

یا نامزدم همیشه میخنده میگه فلانی مال مفت میبینه عین گاو میخوره😐 اخه این چه حرفیه البته با خنده میگ

میگه هربار جایی رفتیم هرچی خوراکی خریدیم دوستت مثل جارو برقی میکشه بالا سریع تموم میشه

یا دوستم مثلا دیروز با یکی دیگ از دوستام و شوهرش رفتیم بیرون ما گقتیم قلیون نمیکشیم اینم گف منم نمیکشم اما بچه ها ی قلیون گرفتن بکشن این قلیونو گرفت بقیه در حد دوکام کشیدن همه را این کشید😐بعد چون با من اومد بود دیگه نامزدم حساب کرد اومدیم بیرون بهش گفتم چرا تو حساب کردی مگ سفارش ما بود بهم گفت اگر من حساب نمیکردم اون یکی دوستت بعدا شوهرش بهش میگفت اینا همه را کشیدن بعد ما رفتیم حساب کردیم و جلو شوهرش ممکن بود خراب شه گرون بود وگرنه نمیپرسیدم..  یا میریم ی جا غذا بخوریم نامزدم باشه. میره مخلفات ماستو زیتون اینا برمیداره منم عادت دارم همیشه اندازه ی قاشق برمیدارم از مخلفات اون.  دیگ خودش حساب نمیکنه اینارو میندازه گردن نامزدم.   یا با خودم بیاد بیرون دنگی دونگی باشه هزار تومان بیشتر نمیذاره و تا ریال اخر حساب خودشو میده منم خدایی فقط سهم خودمو میدم.  

اما نامزدمو مامانم دست ب یکی کردن که فلانی هرجا مال مفت باشه هست عین چی استفاده میکنه😐

منم بحث کردم با نامزدم داش هی شوخی شوخی دوستمو مسخره میکرد خسیس نیست ولی گیر داده این بِکَن و زرنگه یهو گفت فلانی هیچوقت از خودش مایه نمیذاره ی بار نشده میخایم جایی بریم بگه این وسیله را من میارم فقط مفت خوره. به نظر خودم اخلاقشه ادم ک نمیاد برا ده تومان بیست تومان زرنگ بازی دراره... 

به نظر شما حق با کیه؟ 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با مامانت و نامزدته

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟
چه نامزد خاله زنکی

خب اون داره حساب میکنه😐

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
چه نامزد خاله زنکی

سه چهار بار پول غذا رفته تو پاچش بعد بش می گی خاله زنک؟

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟

چرا انقد دوستتو وارد زندگیت میکنی؟ چ لوزمی داره واقعا نمیفهمم دوست جای خودش نامزد هم جای خودش دوستت با شوهرت نبر بیرون اگه دوست داری بری بیرون با دوستت دوتایی برین

https://abzarek.ir/service-p/msg/926684
وای چی دوستت رو می‌برین با خودتون؟  بحث هستید نیست آدم بدش میاد یسری احساس زرنگی دارن وگرنه وا ...

ما دو ساعت قبلش رفت بودیم کافه دوستمم برد بودیم اونجا قلیون اینا گرفتیم برای همین دیگ قلیون سفارش ندادیم  میریم بیرون کافه همیش نامزد من حساب میکن.  من میگم اخلاقشه اخه ادم برا ی قلیون خودشو خراب نمیکنه که نمیتونم درک کنم