2777
2789
عنوان

فان 😅❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 39 پست
والله اطراف من تو خانواده همه یا حسینن یا حسن    

ای جانم اونام خوبن 🤭😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂مال منم گرفت ولی بگیرش ضعیف بوداا ی ۷ سالی طول کشید🫠😂😂

خبر داری پنج روز دیه تبلدتع

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

ممد کجایی ببینی من تنها موندم 

ممدم کجایی دقیقا کجایی کجایی تو بی من ؟😂😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ممدارو تگ کن پس 😂😂😂😂

فکر خوبیه ولی ممدا اینجا بگیر نیستن ک😂😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

اهن کهنههه ممد کنهههه مییییخریم

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
بالاترین قیمت😂😂

میخرم چ کنم دیگه ممده😂😂

اهن کهنههه ممد کنهههه مییییخریم

🤦‍♀️😂😂😂👌

ممد کجایی ببینی من تنها موندم  ممدم کجایی دقیقا کجایی کجایی تو بی من ؟😂😂

همه با هم بخونیم دقیقا کجاییی🤦‍♀️😂

با اجازه بزرگترا بعلهههه 

کیلیلیلیلیلیلیلیلی