2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و تاخیر پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 21 پست
دو روز دیگه هم صبر میکنم الان بی بی چک یه مارک دیگه میخوام بخرم امتحان کنم میگم شاید این خوب نیست

از استرس هم می‌تونه باشه من یه ماه کلا پریود نشدم ماه بعد سر موعد پریود شدم 😕

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها خب پس خیالم کمی راحت شد انشالله مال من منفی باشه و شما هم باردار بشی ماه بعد

مرسی از دعات عزیزم 🤩

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️
چ جالب قبلا هم اینطور شده بودی یا منظم بود؟

نه اصلا همه میگفتن بارداری چقدر تو اون یه ماه هوام رو داشتن میگفتن بی بی چک ها و آزمایش جواب ب نمیدن🤣🤣

در حد ۵روز اینا که دکتر می‌گفت طبیعی هست 

می‌گفت بدنت که تقویم نداره دقیق همون روز پریود بشی 

ولی بیشتر از یه هفته شد بعد باید نگران شد

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍