2821
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 21 پست
خدا نکنه انشالله شوهرت درکت کنه باهاش حرف بزن من با حرف زدن با ملایمت تونستم متقاعدش کنم جدا شیم دلس ...

کور نیست خواهر من 

خودم بهش که کم کم میگم با ارومی به صورت دردو دل بازم گارد میگیره 

اصلا به حرفام اهمیت نمیده

وای منم مثل تو بعد از قهر رفتیم خونشون جاریم یه تیکه انداخت بهمون خیلی ناراحت شدم وقتی جاریم تیکه ان ...

خیلی سخته میفهممت ولی من اگه به خودم حرفی بزنه همون موقع قاطی میکنم جوابشو میدم اونم نه با بی ادبی ولی خب نمیتونم چیزی هم نگم.... بخدا وقتی اسمش میاد یا بهش فکر میکنم تپش قلب میگیرم استرس میگیرم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی سخته میفهممت ولی من اگه به خودم حرفی بزنه همون موقع قاطی میکنم جوابشو میدم اونم نه با بی ادبی و ...

منم بعد قهر باهاشون تپش قلب میگرفتم استرس داشتم ولی بعدش اصلا هیچی حسابشون نمیکنم اونا بدی کردن نه من 

کور نیست خواهر من  خودم بهش که کم کم میگم با ارومی به صورت دردو دل بازم گارد میگیره  اصل ...

راست میگی ولی من شوهرم پشتم بود چون مدرک نشونش میدادم بعدش دیگه حق به من میداد 

من نه پدرشوهر نه جاری نه خواهرشوهر دارم ولی همین یک نفر هم عصابشو ندارم 

😂😂همین یه نفر جای همه رو پر میکنه خوشبحالت من دوتا جاری دوتا خ اهرشوهر پدر شوهر و مادرشوهر دارم تازگیا برادرشوهرم اضافه شده اونم مادرشوهرم پرش میکنه 

[QUOTE=260935466]راست میگی ولی من شوهرم پشتم بود چون مدرک نشونش میدادم بعدش دیگه حق به من میداد [/QUOTE

این مادر شوهرم اینقد خوش شانسه که اصلا لو نمیره عوضی 

پسرشم پشت مادر کثافتشه