میگفت چرا روز زایمانم 38 سال پیش برام گل نخریدی روز عروسی هم دسته گل نخریدی....
بعد گفت بخره😒😒😒😒مادر شوهمه خیلی چیزا رو مرد سر در نمیاره اون باید بهش میگفت ک بخره😒😒😒😒😒
یعنی من شاخ دراوردم ..این نادر شوهر من 38 سال پیش پدر شوهرم رو خونه زندگیش رو از تهران جمع کرده اورده بغل خونه مادرش تو ی روستا ساکن شدن ..اونموقع کمتر مردی این کار رو میکرده بعدم اینکه پدر شوهر واقعا خوبه خیلی مظلومه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
برای مابرعکسه سرزایمان ابجیم بابام برای مامانم یه دسته گل بزرگ وگرن خریده بود مامانم تواون شرایط میگفت این چیه چرااینهمه پول دادی پای این😅بعدتوخونه زنعموم به مامانم میگفت وای خوشبحالت برات گل خریده من شوهرم همینجوری اومددنبالم گفت پول بیمارستانوحساب کردم پاشوبریم زنعموم قهرکرده که چرابرام گل نگرفتی بزورفرستادتش گل فروشی گفته تانیاری نمیام خونه😂مامانم میگفت عه تازه من کلی غرزدم چراجای این پولشوبه خودم ندادی🤣🤣🤣🤣
یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این کار رو میکنه؛ حتی اگه به اندازهی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
همه ما آدم هستیم و ی آرزوی های دا یک برای خودمون ک دوست داریم شریک زندگیمون برامون انجام بده چه الان ...
اره درسته مثلا میگه نادر شوهر من یاد نداد ب پسرش گل بخره فلان کنه ..خود مادر شوهر من اصلا اینطوری نیست ک نثلا تلفن برداره ب شوهرم بگه برام گل بخره ..حالا من قبل زایمانم هی ب شوهرم یاد دادم گل نخری بیاریا 😁😁الکی هدر بره
برای مابرعکسه سرزایمان ابجیم بابام برای مامانم یه دسته گل بزرگ وگرن خریده بود مامانم تواون شرایط میگ ...
منم ب شوهرم یاد دادم گل بخری خودت میدونی بعد این فکر میکنه شوهرم برام نخریده چند بار گفته ..من بهشون گفتم من خودم نخواستم ..گفتن همه دوست دارن کیه بدش بیاد انگار خوشحال بودن