2777
2789

مشکل از سبزیش نیست کلا ترکیب حبوبات با مرغ بد میشه هر حبوباتی 

به حاش نرغ ترش شمالی درست کنید

مرغ رو سرخ کنید

جدا پیاز داغ درست کنید سبزی تفت داده شده و گردو ورب انار برنید بعد مرغارو بذارید توش جا بیفته سبزیش ایناست البته سبزی های دیگه هم داره که تو شماله فقط ولی همینم کافیه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من اصلا از قرمه سبزی با مرغ خوشم نمیاد و نمیتونم بخورم.

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد نبود من دوست کردم ولی با گوشت دوست دارم با بوقلمونم خوبه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
هم قرمه هم قیمه با مرغ فاجعه است🤦🏻‍♀️😐

چون حبوبات داره 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
هم قرمه هم قیمه با مرغ فاجعه است🤦🏻‍♀️😐

منم گوشت رو ترحیح میدم.ولی بعضیا نمیتونن بخرن تو این گرونی

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
منم گوشت رو ترحیح میدم.ولی بعضیا نمیتونن بخرن تو این گرونی

خب لوبیا نزنن توش حداقل یا برای مهمون نپزن

قرمه با مرغ فرق داره با این مرغ ترشی چه شمالی ها با سبزی مخصوصشون درست میکنن.اون معمولا اردک یا غاز یا مرغ محلیه و فقط ازون سبزی ها و انار ترش بهش میزنن یه طعم بهشتی داره.خیلی خوشمزه اس.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
خب لوبیا نزنن توش حداقل یا برای مهمون نپزن

شاید دلیلش همین باشه که لوبیا نباید بریزیم

چون من با سبزی قورمه و مرغ و پیاز و سیر سرخ شده

بدون لوبیا غوراویج درست میکنم عالی میشه 

قرمه با مرغ فرق داره با این مرغ ترشی چه شمالی ها با سبزی مخصوصشون درست میکنن.اون معمولا اردک یا غاز ...

من خودم شمالی اصیلم با مرغ معمولی هم میشه 

من نگفتم با قرمه سبزی یکیه گفتم به جاش اینو درست کنن

شاید دلیلش همین باشه که لوبیا نباید بریزیم چون من با سبزی قورمه و مرغ و پیاز و سیر سرخ شده بدون لو ...

دقیقا لوبیا نباشه مشکلی نیست با سبزی قورمه سبزی هم میشه

عزیزم منم فقط با گوشت گوسفندی میپزم قرمه رو. ولی کسی ک نداره بخره یا یهویی گوشت تو‌خونه نداره هوس میکنه میپزه. خیلیم خوشمزه س. من تازه زایمان کرده بودم.تنهام بودم گوشت قرمزمم تموم شده بود با سینه مرغ قرمه پختم انقدددد خوشمزه شده بود ک نگو. بنظر من بستگی ب دستپخت طرف داره . خیلیا با گوشت قرمزم قرمه میپزن مزه گوه میده بلانسبت

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...