2777
2789
عنوان

کمک کمک بیماری ویروسی دخترم

28 بازدید | 15 پست
سلام خیلی ممنون که راهنماییم میکنید دخترم 20 ماه و 15 روزش هست سه روز پیش ساعت 3 شب با استفراغ از خواب بیدار شد بعدشم اسهال کرد زود بردم بیمارستان براش قطره متروکلروپرامید نوشت 6 قطره و شربت دل درد تاظهر دیدم تبم بهش اضافه شد دوباره بردم دکتر شخصی براش شربت استا و پدی لاکت ده قطره و یه امپول و او اراس نوشت چون پرامید داده بودم امپول رو نزدم شبش دیدم تبش از 39 پایین نمیاد بردم درمانگاه اونم همون داروهای دکتر دومی و زینک داد ولی امپول نداد گفت همون پرامید بده تبش رو پرفین کنترل کردم الان سه روزه هر 12 ساعت پرامید رو میدم امروز یکم دیر دادم ببینم خوب شده ندم دوباره استفراغ هاش شروع شد زودی دادم درجا خوب شد اما اسهالش همچنان ادامه داره تا یه چیزی میخوره یکی دوساعت بعدش زودی اسهال میکنه تبش از امروز صبح قطع شده هر کاری کردم او ار اس نخورد اما اب می خوره میره میاد یه قاشق اب میخوره غذا هم فقط فرنی غیر اون هرچی میدم میگه نه حساسیت به پروتیین گاوی داره و نعنا و ادویه و تخم مرغ امروز از ظهر دست و پاش یخه یخه ایا خطرناکه ؟ در این مورد تجربه ای دارین؟ به نظرتون چرا یخه الان ببرم درمانگاه کودکان یا فردا ببرم پیش دکتر خودش
ویروس باید دورش بگذره مایعاتو زیاد بهش بده
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
نه عزیزم رو به بهبوده چون مایعات زیادی از بدنش رفته و غذا هم نمیخوره ضعف کرده ب نظرم اصلا جای نگرانی نیست
یه دوش آب گرم...
یه لباس راحت...
یه چای تازه دم...
یه مویسقی ملایم...
به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم گرفته بود فقط تب داشت با شیاف تبش۳۸ و نیم بود بعد تب دو شب دمای بدنش به ۳۴و نیم رسید.کنترل کن تبشو که اگه خیلی اومد پایین بدنشو گرم کنی.خیلی مریضی مزخرفیه خدا شفا بده دخترتو.ما که سه روز مردیمو زنده شدیم
أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
خیلی ممنون از راهنماهیی هاتون اواراس نمی خوره اما شیرخودمو اب می خوره براش چای نبات هم دادم فرنی از صبح چندباری با ابجوش درست کردم کم کم خورده دو سه قاشق سوپ خورده سه روزه نهایت دوساعت خوابیدم بچم خیلی لاغر شده 😢😢
هی هی درجه میزارم 36.5 هستش اره تبش دیروز و پریروز همش 39 بود با شیاف و پرفین و پاشویه یعنی مردم و زنده شدم این اسهال و استفراغش هم خوب بشن طفلی بچم از نفس افتاد میگم الان سه روزه پرامید میدم ضد تهوع ضرر نداشته باشه؟ شوهری از داروخانه یوموگی گرفته به نطرتون بدم یا فردا با دکترش مشورت کنم بعد بدم ؟
اگه امپول ضد تهوع میزدم براش یعنی کلا خوب میشد؟ دیروز پی پیش هیلی بد بو بود اما امروز بوی انچنانی نداره یعنی داره خوب میشه؟ از غذا متنفر شده 😭😭😭