سلام.یه مدته خونریزی بینی دارم و عصب چشمام ملتهبه شده و دکترا حدس زدن توموره الان..و ام ار ای نوشتن ک ببینن هست یا نه!!
فردا نوبتمه.میشه دعا کنید نباشه؟ خیلی خستم.از اون دخترا نیستم دیگه که برم بجنگم و خوب بشم..کم میارم..دیگه اون دختر قبلی نیستم..دخترمم هم نه ماهشه!! اونو چیکار کنم!!!هزار تا فکر تو سرمه..که اگ بود عمل خاست عمل شدم کما برم چی!! یا بمیرم چی!!
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه به حضرت ابالفضل اعتقاد داری یه گوسفند یا روضه نذرش کن خوب شدی، ان شاءالله نذرتو ادا کن. همین الان نیت کن.
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
من الان ۶ ماهه هرروز خدا بدون حتی یک روز خوب شدن سردرد دارم همه ام دیگ تو سایت منو با سردردم نیشناسن تاپیکامو نگا..منم بگم اله بله...منم اول عین تو بودم وحشت کرده بودم ولی چیزی نبود ولی درد هنوزم باهامه
عزیز دلم انشالله که چیزی فک میکنن نیست ، بعدشم عمه ی یه غده ی خیلی بزرگ تو سرش داشت همه میگفتن عمل بشه ممکنه فلج بشه فلان ولی بعد عملش هیچ مشکلی پیش نیومد و کاملا خوب شد ، امیدت بخدا باشه انشالله که چیزی نیست
مرسی خانما بابت دلداری.💕 خدا مشکلات زندگی همه رو حل کنه به دل همه ارامش بده
علائمت ب فشار مغزم میخوره ورم عصب چشم از علائم فشار مغزه چ دکترای احمقی هستن ک بدون اطمینان ترسوندنت...هیچیت نیست من مطمئنم اینایی ک تو نفتی هزار تا دلیل ممکنه داشته باشه تومور مگ الکیه اخه..من دلم روشنه هیچیت نیست
ان شا...از نظر جسمی ، مریضیت جدی نباشه و اون علایمی رو هم که داری بزودی درمان بشه. توکلت هم به خدا باشه .برات بهترین ها رو آرزو و دعا میکنم که در کنار خانواده ات سالم و خوش باشی.