2777
2789
حتی اگه مورد تمسخر دوستای اطرافتون که با سال بالایی و رزیدنت ها دوستن واقع میشدین؟

عزیزم دندانپزشک ها زودتر از پزشک ها وارد بازار کار میشن و راحت تر به درآمد میرسن.بنابراین اگر دلش پیشش هست به خاطر سال پایینی بودن ردش نکنه.

یه همچی موردی تو همسایگی ما بود خانمه سه چهار سال کار کرد تا شوهرش تخصص بگیره وقتی شوهره تخصص گرفت ...

دقیقا از همین میترسم🙂🙂

به پاش بسوزم و سنم بره بالا، وقتی به ثمر رسید و دستش به جایی رسید یادش بره همه ی این روزارو و فیلش یاد هندستون کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه مورد تمسخر دوستای اطرافتون که با سال بالایی و رزیدنت ها دوستن واقع میشدین؟

شاید یکی از حسادت تمسخر کنه؟

عاخه تمسخر داره؟ راهش مشخصه داره دندونپزشک میشه حالا سه سال دیدتر چه فرقی داره

ببین الان امتیاز یه دندونپزشک بالاتر از یه پزشکه چون هم کارش هم درآمدش بالاتره  یه پزشک عمومی ...

اره ولی تا اون بخواد فارغ التحصیل شه من تخصصم هم گرفتم اگه خدا بخواد... به نظرتون شدنیه این رابطه؟

دقیقا از همین میترسم🙂🙂 به پاش بسوزم و سنم بره بالا، وقتی به ثمر رسید و دستش به جایی رسید یادش بره ...

اینو که همه ما ازش میترسیم😂😂😂😂بسکه این مردای ایرانی وفادارن😃😃😃ولی خارج از شوخی همه آدما یکی نیستن دیگه خودت دکتری بهتر میفهمی

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
عزیزم مهم اینه که بعد از اینکه تخصص هم گرفتی باز به درامد دندونپزشک میرسی ؟؟

به راحتی😅

ولی خب الان مسئله درآمد نیس، مسئله اون ۳ سالیه که اون دیرتر فارغ التحصیل میشه و تو این مدت من اگه با این آدم وارد رابطه شم باید بقیه کیس ها رو رد کنم چون بهش متعهد میشم

ارزششو داره ب نظرتون؟

اینو که همه ما ازش میترسیم😂😂😂😂بسکه این مردای ایرانی وفادارن😃😃😃ولی خارج از شوخی همه آدما یکی ن ...

😅😅😅😅

اصن الگوی تعهد و وفادارین لامصبا😄🤦🏻‍♀️

اره خب حالا جدای شوخی درست میگین👍

نگاه اطرافیان ایرادی نداره ب نظرتون؟ اینکه بگن دختره لابد پیشنهاد بهتری نداشته که با سال پایینی وار ...

نه ایرادی نداره. هر کار کنی مردم یه چیزی میگن

شاید این آقا از نظر اخلاق و روحیه باهات اکی باشه. ولی یه متخصص باشه کلا متفاوت ازت

به نظرم چیزایی مهم تر از ترم چند بودن هس

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️