2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

242 بازدید | 8 پست

خانما دخترم ۲۵ روزشه دیشب به مقعد دخترم با سرنگ گلیسیرین زدم دسشوی کرد باز امروز نمیتونه دسشوی که زور میزنه گریه می کنه خیلی اذیت میشه نمیدونم بازم گلیسیرین بزنم یا نه میدونم طبیعی دو سه روز  پی پی نکنه ولی خیلی بی قراری می کنه چیکار کنم میترسم به گلیسرین عادت کنه کنه و نتونه خودش طبیعی بره دسشوی
هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک ببلاک میدم
قطره کولیک ضد نفخ اینا هم بهش میدم

متاسفانه اکثرا بچه های این دوره یبوست دارن نمیدونم از چیه پسر منم دارم به گوش پاک کن روغن زیتون بزن بعد بزن دور تا دور مقعدش یه پودر هست داروخونه داره مجازم هست باید بریزی تو اب بدی بهش

خالی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پی پیش میاد بیرون چجوریه سفته؟؟؟؟؟بعدم تا شش پنج شش روزم طبیعیه مدفوع نکنه، دستکاریش نکن 

نه دیروز که با سرنگ روغن زدیم اومد زرد شل بود سفت نبود میدونم طبیعی ولی زور میزنه میبینه نمیتونه دسشوی کنه جیغ میزنه و بی قراری می کنه

نه دیروز که با سرنگ روغن زدیم اومد زرد شل بود سفت نبود میدونم طبیعی ولی زور میزنه میبینه نمیتونه دسش ...

خب یبوست نیس دیگه وقتی شل میاد بیرون، شاید دل درد داره ک اذیت میشه، یا شیرخشکش بهش نمیسازه ، اونو عوض کن حواست ب شیر خودتم باشه، 

parasoo1989@